Lilly og Elias

Legger siste finish på bryllupsbildene av Kristin og Claus-Morten som giftet seg på en strand i/på Ula 19. juni. Er utrolig fornøyd med bildene om det er lov å si det selv.

Kunne ønske alle brudepar giftet seg på strender med barbeinte føtter, nydelige farger, passe overskyet himmel og herlig stemning. Er nødt til å dele et bilde av brudeparets nydelige barn Lilly og Elias. Har dere sett finere søskenpar?Canon 5D mkII, Canon 50mm f/1.8
ISO 200, f/1.8, 1/8000 sek

Kjolen til Lilly er noe av det fineste jeg har sett. Hva synes dere?

6 kommentarer

Vegard

01.jul.2010 kl.15:40

more more more! cm'on! steike fint bilde og en fantastic kjole!

Else

01.jul.2010 kl.16:58

For et fantastisk bilde,med nydelige mennesker, store og små.. Du er supergod !!!

Kristin

01.jul.2010 kl.18:16

Åh, nå ble jeg rørt kjære Christine! For et fantastisk fint bilde! Jeg er SÅ ufattelig glad for at det var nettopp DU som tok bildene av oss den dagen!!!!Kunne ikke blitt bedre!!!! Tar gjerne et glass vin i sommer om du har tid:-)Og den omvisninga på NRK kan vi sikkert få til etter sommeren om du har lyst:-)Gleder meg STORT til å se resten av bildene! Klemmer i massevis fra Kristin

Drea

01.jul.2010 kl.19:16

Herlig! :D Nydelige barn. :)

naknehistorier

02.jul.2010 kl.14:16

Morsomt og søtt :)

Henrik Kreilisheim

03.jul.2010 kl.20:47

Du har mer enn lov til å si at du er fornøyd med bildene! Du kan si at du er superdupersnuperfornøyd med dem! Fordi du er superdupersnuper-flink! Elsker fargene, lyset og uttrykket! Well done :)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Frilansfotograf, journalistikkstudent og skribent for Fotópia.no. Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits