Støvete globus

Den lille støvete globusen fikk det til å rykke i reisefoten tidligere i dag. Sommeren min blir for det meste tilbragt her i Norge, foruten en liten tur til Bremen.Canon 5D mkII, Canon 50mm f/1.8
ISO 200, f/2.0 og 1/250 sek


He he.. Nå tenker dere sikkert "Bremen? Hva gjør man der? Hvor er det egentlig" Bremen???"

Det samme tenker faktisk jeg. Turen ble bestillt med en av mine besteste venninner Therese (regner henne mer som en søster faktisk.) Vi har ikke peiling på hva vi skal gjøre der, men det finner vi helt sikkert ut av. Det er jo det som er litt spennende med å reise. Oppdage noe nytt og utforske. GLEDER meg!

4 kommentarer

Gøy og reise :)

Therese

29.jun.2010 kl.11:00

Blir så bra, Bremen here we come!!! :)

Henrik Kreilisheim

30.jun.2010 kl.12:03

Oi, du har klart å fange hele verden på ett eneste bilde! Bra gjort! :) Og du har så stilige farger på bildene dine, utrolig kule! Dere kommer sikkert til å få en kjempefin tur til Bremen! Og det å oppdage og utforske er jo netopp det som gjør reiser spennende! God tur!

Hanne

02.jul.2010 kl.13:31

Flinke Christine. Selv en støvete liten ball blir kunstverk. Gleder meg til å ha en ekte Wendelborg på veggen i megaformat!

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Frilansfotograf, journalistikkstudent og skribent for Fotópia.no. Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits