Strandbryllup i Ula

I dag har jeg vært med på et fantastisk strandbryllup i Ula, Larvik. Kristin og Claus-Morten giftet seg til saksofonspill, bølgeskulp og oppholdsvær under hele vielsen. Jeg ble utrolig rørt, og måtte faktisk tørke bort et par tårer underveis. De har vært igjennom noen tøffe uker før bryllupet og jeg unner dem av hele mitt hjerte at alt gikk så perfekt.

Tusen takk for at jeg fikk ta bildene av dere!

Her er en liten sniktitt på det flotte brudeparet..
Gratulerer så mye!

Fortsettelse følger.. :)

6 kommentarer

Stina<3

19.jun.2010 kl.20:09

Fin bukett! :)

Fotograf Ida Linge

20.jun.2010 kl.21:28

lekre enkeltportrett! god søndag

Henrik Kreilisheim

22.jun.2010 kl.17:47

Wow!!! Så flotte bilder! Disse her er kjempefine, Christine! Og så nydelige svart/hvitt toner på de to nederste! Superbra utført!

Fotograf Christine Wendelborg

23.jun.2010 kl.10:54

Henrik Kreilisheim: Tusen takk. Det fungerte godt med svart/hvitt på de to portrettene synes jeg også. Takk for at du kommenterer altså. Betyr mye med tilbakemelding fra en som er så dreven i gamet som det du er:)

tinekatrine

25.jun.2010 kl.22:30

takk!

idamarie

26.jun.2010 kl.21:00

svar: jeg svarer det samme som jeg skrev til datamus: Jeg vet, grunnen til at jeg ikke skrev noe om det er fordi det kommer i neste innlegg om lukkertid. Sånn at innleggene blir på en måte sammen sveiset når alle er ferdige :)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Frilansfotograf, journalistikkstudent og skribent for Fotópia.no. Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits