Bokprosjekt - gravid

Noe av det fineste med å være fotograf er å få møte mennesker som står midt i store endringer og situasjoner i livet. Det kan være når to som er skikkelig glade i hverandre bestemmer seg for å dele resten av livet sammen eller når det begynner å vokse et nytt liv i magen. Det siste har vært en stor del av min fotoverden de siste årene. Dessverre kan jeg ikke dele så mye av bildene på bloggen og hjemmesiden min, siden disse bildene skal brukes i en fantastisk fin bok om svangerskap og naturlig fødsel.

Boken er stadig under arbeid og jeg gleder meg utrolig til vi kommer lenger i prosessen. Til nå har jeg fotografert flere gravide, en indianerjordmor i Mexico og nyfødte babyer. Forrige uke tok jeg noen akt gravid bilder i studio i Oslo av Marion som straks skal få tvillingjenter. Klarer ikke la være å vise frem noe av resultatet her.Canon 5D mk II, Canon 50mm f/1.8

Fotograferte silhuetten med innstillingslys på to lamper mot en hvit bakgrunn. Foran kamera holdt min flinke assistent Admaya opp et tyllstoff som gir den litt kornete effekten.

8 kommentarer

keowyn

09.jun.2010 kl.15:32

for et flott bilde! det kommer sikkert til å bli en nydelig bok. ^^

Marthe Wendelborg

09.jun.2010 kl.15:42

sykt fint bilde!

Fotograf Christine Wendelborg

09.jun.2010 kl.16:30

Tusen takk girls! Tror boken blir veldig fin jeg også. Fin tekst om et viktig emne, med illustrerende bilder. Moro prosjekt!

Henrik

09.jun.2010 kl.17:54

Wow! Så utrolig flink du er! Kjempeflott bilde med den nydelige silhuetten! Og så bra at bildene dine skal brukes i en bok! Helt ekstremt bra! Go Christine!!

Therese

10.jun.2010 kl.08:36

Utrolig fint bilde!! :)

Kristin

10.jun.2010 kl.19:44

For et vakkert bilde vennen! Takk for gode ord på bloggen. Supertøffe dager som du skjønner, men jeg skal smile neste lørdag:-) Klem

CHRISTINAFRAAS

10.jun.2010 kl.22:54

NYDELIG!!

wormvsbird

17.jun.2010 kl.16:39

pretty

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Frilansfotograf, journalistikkstudent og skribent for Fotópia.no. Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits