Karoline og Audun

Jeg klarer rett og slett ikke å vente med å dele en liten smakebit fra gårsdagens bryllupsfotografering på Husøy. Det nydelige paret heter Karoline og Audun og var en drøm å jobbe med. Vi hadde funnet frem til flere nydelige perler av noen locations og jeg er rett og slett kjempefornøyd. (Våknet til melding av bruden som også var fornøyd så dette lover godt.)

Gleder meg til å redigere resten av bildene, men først skal jeg til Drammen å assistere min "kollega" Vegard når han skal til pers i dag.

Jeg liker egentlig ikke å publisere bilder her før brudeparet har fått alle i sin hule hånd. Håper dere tilgir meg Karoline og Audun? Dere må ta det som et kompliment.. Håper dere får enda en fin festdag i dag og nyter bryllupshelgen deres.

11 kommentarer

Sebastian Hestvedt

05.jun.2010 kl.11:44

Flott bilde Christine.

Gleder meg til å se resten :-)

Erik

05.jun.2010 kl.11:47

Enig med Sebastian gitt, blir gøy å se resten, det var veldig bra bilde :D

Fotograf Christine Wendelborg

05.jun.2010 kl.12:11

Tusen takk dere:)

Skal nok legge ut en gjeng når de er ferdig redigert til uka en gang. Hyggelig at dere kommenterer, det blir litt mer inspirerende å dele bilder da..

crazytotto

05.jun.2010 kl.13:02

Oj, dette var nydelig :) hvis jeg noen gang skal gifte meg på nytt så skal du få lov å fotografere brullypsbildet :) hehe (håper ikke min kone leser dette) :p

Hanne

07.jun.2010 kl.03:19

@crazytotto: Man trenger ikke gifte seg på nytt for at Christine skal ta fine bilder av dere vel? Man kan jo ta helt vanlige herr og fru crazytotto bilder også, er ikke bare bryllupsdagen som er fotografibart?

Uansett, veldig flott bilde Christine! Liker fargene! Og den nye headren din. Masse svosjer og eiffeltårn. Magisk.

Jeg hørte forresten rykter om hyttetur. Vi kan gjerne gjøre en etter jul også, takk og takk. Deeet er vel en liten multiplikasjonstabell?

Fotograf Christine Wendelborg

07.jun.2010 kl.11:31

Hanne: Ha ha.. Du har helt rett. Trenger da ikke gifte seg for å ta noen fine bilder sammen. Det finnes da alltids jubilum og sånt no.. :)

Hyttetur etter jul er selvsagt et must. Hvor tror du at du ender opp i verden etter du er ferdig i NZ da?

Karoline Slotfeldt Hansen

07.jun.2010 kl.19:59

Hei Christine!! Så flink du er.Du er absolutt tilgitt. Gleder oss stort til å å få alle bildene. Vi hadde en fantastisk feiring både fredag og lørdag. Hilser fra mannen min:)

ChristineWendelBLOGG

08.jun.2010 kl.12:26

Det var godt å høre at jeg er tilgitt. Gleder meg til å sende dere alle bildene!

Lasse e. Olsen

09.jun.2010 kl.18:00

Kjempe stolt!

Fotograf Ida Linge

18.jun.2010 kl.19:03

Lekkert bilde - driver du for deg selv utenom frilansjobbingen? God helg og god sommer til deg! Ida:)

Fotograf Christine Wendelborg

19.jun.2010 kl.20:13

Fotograf Ida Linge: Takk. Jeg jobber som frilansfotograf med hovedsaklig portretter og bryllup, men har også jobbet med noen reisereportasjer og slikt.

Ellers studerer jeg journalistikk og jobber som fast frilansjournalist for fotopia.no.

God sommer til deg også! :)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Frilansfotograf, journalistikkstudent og skribent for Fotópia.no. Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits