EtotheKtotheStotheAtotheMtotheEtotheN

Våren er her for fullt og det betyr at det er mye å se frem til, men før det er det et høyt hinder jeg må kravle meg over.Oh yes! Da er en ukes hjemmeeksamen i gang og jeg er i grunnen fornøyd med oppgaven. Den er ikke helt umulius, men det krever en del research, planlegging, intervjuavtaler, kilder og annet spennende arbeid. Kremt. Det er vel ikke det beste tegnet at jeg i dag har gjort alt annet enn å starte på oppgaven. Forteller meg selv at den trenger å surre litt rundt i hjernebarken før jeg tar fatt.

Da kan jeg tilogmed krysse av blogge på den lange to-do-listen jeg har laget før jeg må begynne å skrive. Tenker jeg starter med litt pensumrepetisjon.

 Si hei til mine beste venner denne uken folkens!


3 kommentarer

Henrik

20.mai.2010 kl.15:04

Oi!! Ønsker deg masse lykke til!! Det er jo interessant emne så det gjør det vel iallefall litt lettere kanskje? Ha en fin leseuke :)

keowyn

21.mai.2010 kl.00:03

Haha, lykke til lille venn. ;P Jeg er godt bekjent med et par av de der, og de er ikke så skumle som de ser ut som. >_>

Fotograf Christine Wendelborg

22.mai.2010 kl.10:46

Takk begge to. Det går nok greit. Skal bli utrolig deilig å bli ferdig:)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits