Fail

Jeg har feilet. Orket ikke å skrive så ofte her, i tillegg til studiene, skrivejobben og fotojobben. Har vann over hodet og bare et sugerør over kanten for å få tilførsel av luft. Vel vel, dette ble litt i overkant dramatisk.

Målet fremover er å blogge når jeg er inspirert. Gudene vet hvor ofte/sjelden det kan bli, men har en følelse av at våren hjelper meg litt på den kanten.

Flytter inn i ny leilighet i morgen. JOY!!! Flytter vel ikke alt i morgen, siden vi må anskaffe oss en del essensielle saker og ting for å kunne bo der. Det er uansett rundt neste sving. Ord kan nesten ikke forklare forventningene. Lasse kjøpte Star Wars filmene her om dagen. Første fridag i leiligheten skal tilbringes i sofaen, hele dagen med maraton som vi ahr snakket om i eeeeevigheter.

Nå må jeg gjøre noe fornuftig igjen.. Lese pensum, begynne på helgesaken for Fotópia, skrive oppgave eller pakke flyttelass. Som perler på en snor. LOL.

Missed me?Ha ha.. Det skjønner jeg godt!

11 kommentarer

Lasse E. Olsen

13.apr.2010 kl.00:18

gleder meg veldig til SW maraton!

Sinnsykt bra fotograf som har tatt de bildene forresten. Skillz med Z

13.apr.2010 kl.01:59

Ah. dere skulle jo vært med da vi hadde SW marathon! Det er kickass.

Fet header du har fått forresten, haha, den er morsom. Kule tegninger og bokstaver. Du har fått sykt langt hår, itse niiceh!

jade

13.apr.2010 kl.03:58

godt å ha deg tilbake, og fresh header!

Therese

13.apr.2010 kl.09:12

Godt å ha deg tilbake, savna morgenlesingen :) Og må si jeg er fan av den nye headeren!

Kristin

13.apr.2010 kl.09:51

Du har vært savnet!!!! Skriv når du føler for det. Noen ganger har man jo ikke en puck å skrive om likevel, og da kan man jo likegodt blogge når man har noe på hjertet, og er inspirert! Lykke til med flytting!!! Klem
jepp savner og fotoene dine :)

keowyn

13.apr.2010 kl.11:51

sånt skjer. vi vil jo savne deg, men du vil nok komme tilbake.

selv skriver jeg når jeg føler for å skrive. det kommer egentlig bare ann på hva du vil oppnå med bloggingen. enkelte ting er jo vanskeligere enn andre, spesielt når man vi nå fram til mange.

men lykke til uansett!

Ingeborg

13.apr.2010 kl.14:05

Missed you. :) Og tøff header! Jeg kommer plutselig på besøk dersom du skulle få noen minutter ledig mellom all jobbing og studering. :)

ChristineWendelBLOGG

13.apr.2010 kl.18:04

Ah... Bless you guys! Nå ble jeg glad i hjerterota og inspirert til å legge ut tonn av bilder:) Takk!

Fotograf Henrik Kreilisheim

24.apr.2010 kl.16:42

Helt enig, blogg når du er inspirert du, Christine! Det skaper de beste blogginnleggene :) Og det er veldig gøy å lese bloggen din, og du er en kjempeflink fotograf! Så det så!

Fotograf Christine Wendelborg

09.mai.2010 kl.19:41

Fotograf Henrik Kreilisheim: Tusen takk for fine ord! Det går jo opp og ned med inspirasjon her i livet. Og godt er det.. :)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits