VG-søndag

Two seconds of itsybitsy fame.

Dagens VG. Mexicobilder. Fotograf. Moi! 

Utstillingshelgen er finito punktum finale og da er det vel ikke annet å gjøre enn å bla litt i VG for så å se sine egne bilder spredd utover fire små sider. Jeg er skikkelig misfornøyd med det største bildet på de første sidene. Angrer at jeg sendte det med. Tenkte at det kunne funke som et lite bilde, men ikke som hovedbildet. Grøss.

Vel vel.. Resten var fint synes jeg. Er litt stolt må jeg innrømme..

Nå er det "påskeferie" i tre dager med Fotopia og oppgaveskriving etterfulgt av fem deilige dager på Preus Museum. Skal kjøpe meg lilla påske-egg og gomle i meg til jeg sikler den kremaktige gugga som er inni.

6 kommentarer

Kristin

29.mar.2010 kl.10:42

Satt på helgevakt på job i går, og koste meg med reportasjen i VG! Synes ikke du skal være misfornøyd med bildet. Jeg synes det funker som bare det! Du er flink snuppa!!!! Ha en fin fin dag! Og god påske! Klem Kristin

Tonje Anita Solberg

29.mar.2010 kl.13:03

Grattis!! Så artig. Nå må du ikke være for hard mot degselv. Har ikke hatt tid til å lese noen papiraviser i det siste, men skal finne en kopi og ta en titt nå! :)

Fotograf Christine Wendelborg

30.mar.2010 kl.00:02

Takk snille dere.. Det er en veldig fin opplevelse å se bildene sine på trykk..

God påske til begge to:)

Lasse E. Olsen

30.mar.2010 kl.17:43

kjempe stolt:)

Vigdis

01.apr.2010 kl.19:48

Næh, så kult!! Fy fader, så flink du er Christine! Holder med Lasse altså, ble helt stolt jeg også!:) dritkult! Får løpe på jobben og skaffe et eksemplar før de sender det i retur!

Fotograf Christine Wendelborg

01.apr.2010 kl.23:40

Tusen takk både Lasse og Vigdis. Det er fint å ha fin kjæreste og venner som er stolte. :)

Kjekt å å ha jobb som beholder aviser en liten stund da.. He he..

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits