Ingen fanatiker

Dagen i dag i stikkordsform:

- Møte opp på CYAN, vaske størknet øl og vin fra gulvet. Grønnsåpe danker ut alkohol. 1-0 til grønnsåpa.

- Ta imot fine svigers, venner og familie. Takk for at dere kom! :)

- Lunch på Café Sara med BF, BF's brotha og Stig. Kyllingburger og planlegging av en viss undertøyskatalog-fotoshoot stod   på menyen. True story!

- Party i galleriet.

- Joine brutter til Aker Brygge og vips satt jeg på Anne Kat Hærlands siste forestilling av "Gift, men ingen fanatiker."

- Lo alene på "Gift, men ingen fanatiker." Konklusjon, det funker fett å være loneass på stand-up.- Tuslet til Oslo S. Lekte Pelle og Proffen og spana på noen narkiser.

- Feiga ut og leste istedet fotoblader på Narvesen.

- Møtte lillesøs på Bussterminalen. Hun så ikke meg og jeg hadde ikke brills på. Snek meg opp på siden av ei som lignet litt på Marthe, mens jeg krysset fingrene for at jeg hadde tippet riktig. Oppdaget ikke at jeg hadde rett før jeg kjente nesetippen dulte borti kinnet hennes. Takk og lov for at det ikke var en ukjent random.

- Hang de fineste perlene i Oslo mens vi catchet opp og aldri klarte å bestemme oss for aktivitet. Perlene var: Oslo S, Plata, Jernbanetorget og Deli de Luca ved Galleriet. Hugs not drugs.

- Tok t-banen og buss til Cecilie på Tøyen. Søs og jeg loka rundt og fulgte etter en tvilsom gjeng i mangel av retningssans.

- Fikk en øl hos Cecilie og sparket hælene i taket.

- Kjøpte kyllingkebab av en søt mann og så siste trikk fare forbi før kebaben var klar. Sukk! Taxi "hjem".

- Sliten!


3 kommentarer

for en kveld! hørtes morsomt ut :)

Hanne

28.mar.2010 kl.13:17

Såru Filla eller? Jeg har ei høne å plukke me´n!

Fotograf Christine Wendelborg

28.mar.2010 kl.23:56

Hanne: Såkke nå te'n.. Får prøve igjen seinere.

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits