Visitt-POST-kort
Jeg har sansen for visitt-post-kort i motsettning til visittkort. Greit nok får de ikke plass i lommeboka, men det kan brukes til så mye annet. Papirfly, dopapir eller noe så kjedelig som et lite bilde på veggen. Derfor har jeg brukt dagen i dag til å printe og klippe en haug slike kort som folk kan plukke med seg på utstillingen denne helgen.

Motivet på visitt-post-kortet er et kamera. Min kjære Lubitel som jeg kjøpte for 50 pund i England.

Utstillingen min handler om noe så naivt som drømmer man har i livet. Ikke drømmer man opplever om natten i dyp REM søvn, men de drømmene du tenker og forestiller deg selv i fremtiden. Drømmer om hva du vil bruke livet til. Bildene i serien min "Lost dreams" viser drømmer jeg har hatt på ulike tidspunkt, men som ikke har blitt til virkelighet. Litt melankolsk er det, men samtidig har det vært fint å ta bildene og på en måte gi slipp på disse drømmene.

Motivet på visitt-post-kortet er ikke et av bildene i utstillingen, kun på kortet. Det er fordi dette representerer i allefall en drøm som har gått i oppfyllelse.

Kom gjerne innom CYAN galleri i helgen. På fredag er det åpning klokken syv og det er åpent til elleve.
På lørdag og søndag er det åpent fra 12-18.

Tudelllsss:)

3 kommentarer

Fotograf Solberg

24.mar.2010 kl.22:23

Masse lykke til med utstillingen! :)

Therese

25.mar.2010 kl.09:49

Lykke til!!! Det kommer helt sikkert til å gå kjempe bra :) Og jeg vil gjerne ha et visitt-post-kort så spar et til meg :)

Hanne

25.mar.2010 kl.12:16

Nice. Lykke til, Christine. Jeg ønsker meg også visittpostkort.

Hvis dere kjeder dere på museet en dag så fyll gjerne ut et sånt der med noen ord om prinsesser, rumpetroll og superhelter. Lena har adresse.

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits