Fra arkivet: Ponytales

Søndag er en perfekt dag for en trip down memorylane. Har jobbet med Lena i dag og vi mimret litt om våre glansdager som modeller på Idéfagskolen. Når man arbeider som fotograf er det viktig å kunne sette seg inn i rollene fra begge sider av kameraet og på denne photoshooten fikk vi både kuldeskader, blærekatar og ikke minst strekk i låret av de heftige posisjonene.

Her er promobilder til bandet vårt: Ponytales!Fotograf: Bente Beautiful
Redigering: meg
Styling: Teamwork
Klær: Fretex
Modeller: Lena Serigstad Nilsen, Vegard Giskehaug, Christine Wendelborg

5 kommentarer

Helene

22.mar.2010 kl.05:51

hahahaa, drit bra!:-D

Bente

22.mar.2010 kl.10:34

Hei Christine! Gøy å se hva vi fikk til !!! Dere så litt leie ut på bilde i midten men sånn er det bare å være modell. Ja dere skulle nok ha varmet litt opp. Men vi hadde det fryktelig gøy.hilsen fotografen

ChristineWendelBLOGG

22.mar.2010 kl.10:54

Det er snickers og twist Bente! Jeg savner den tiden! :(

Fotograf Henrik Kreilisheim

22.mar.2010 kl.15:16

Wow! Utrolig tøft!! Digger de bildene her :)

Vegard Giskehaug

25.mar.2010 kl.14:10

åfyttikatta for noen grusomme klær vi har på!!! hadde fortrengt hvor forferdelig jeg så ut! Det var good times!! ponytales - the best of, burde være i butikkene snart ;) ellers drar jeg til NY om 1 time, så du får kose deg videre i kulda og hilse lasse :)

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits