Fine ting på en tirsdag

 • Min første artikkel for Fotópia.no ble publisert med temaet Freelensing. Veldig rart å se det der ute på det store interenetten, men såklart sinnsykt kult.

  Canon 5D mk II og Canon 50mm f/1.8 - Freelensing
 • Jeg kjøpte Elle Interiør!! Helt sant, så tror jeg det er første gang jeg noensinne har kjøpt et interiørblad. Jeg gleder meg som en unge til at Lasse og jeg skal flytte inn i egen leilighet. Det skal bli så fint! Finere enn fint, faktisk!
 • Takket være NRK nett-tv har jeg sett en fin dokumentar jeg fikk tårer i øynene av. Dokumentarer er noe av det beste jeg vet. Denne var om Snåsamannen. Han er god han..
 • Varme rundstykker med egg og kaviar! Nam!
 • Hentet en pakke på Posten som jeg vet kommer til å få Lasse til å danse av lykke. Han er goofy..
 • Husket plutselig på Lisa Ekdahl og la henne til på Spotifylista mi.
 • Jeg leste pensum og sovnet en time på sofaen. (Kanksje ikke så fin ting, men jeg må jo innrømme at jeg er glad i å sove.)
 • Billetter er booket for Grease-forestilling med lillesøster. Får tårer i øynene av stolthet allerede. Jeg får si som Mormor at jeg kunne vært betalt gråtekone. 
 • Nå skal jeg jobbe med oppgave og det er strengt tatt ikke et av finepunktene, men blogg.no mener tydeligvis at om man først lager en punktliste skal man gjøre det gjennomført. Enten eller. Hardcore!

7 kommentarer

keowyn

16.mar.2010 kl.20:02

jeg er ganske flink gråtekone jeg også, men for RARE ting.. f.eks hver gang jeg hører begynnelsessangen til UP eller noe...

Fotograf Christine Wendelborg

16.mar.2010 kl.20:20

Ha ha.. Så bra! Det er bra å være gråtekone. Jeg velger i allefall å tro det.. :)

Kristina Kvåle

16.mar.2010 kl.20:25

ooo! den teknikken der skal eg prøve! ;)

Fotograf Christine Wendelborg

16.mar.2010 kl.20:32

Gjør det Kristina! :) Hadde vært kult om du postet det på bloggen din også! Gøy å se hva folk kan få til med denne teknikken!

Fotograf Tonje

17.mar.2010 kl.09:56

gratulerer med din første artikkel hos fotopia. Kjempe bra!! :)

Gleder meg til å lese mer av deg!

Helene

17.mar.2010 kl.13:16

Kjempe fin artikkel, Christine! Du er flink du!:)

Hanne

17.mar.2010 kl.14:26

Magisk! Det må testes en gang. På forsiden tilogmed, kool!

Jeg har fått støv inni kameraet mitt :( kjipt. Jeg var superhyperforsiktig da jeg byttet om, men trur du ikke rakkern klarte å lure seg inn likevel? jo. men totalt min egen feil såklart. Blir vel ikke akkurat noe billig sak om jeg må sende det på rensing heller ugh.

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits