Jeg. En twitrer?

Jeg har gitt etter for presset.

Kjenner på kroppen hvordan en av de store tumleplassene for sosiale media har holdt meg utenfor. Som om jeg er nerden og Twitter er de kule i klassen som står på hjørnet og røyker. Taper-Christine!

Etter å ha følt meg som en outsider og oldis uten evne til å henge med på moderne sjargong en stund, gikk det opp for meg at dette er fullstendig selvvalgt.

Med ustø hånd tastet jeg meg inn på www.twitter.com. I mangel av et catchy og hotbarabing kallenavn endte jeg opp med et lite kreativt og forkortet versjon av navnet mitt som profilnavn. (Er det det dere unge kaller det nåtildags?)

Dere finner meg her!For å si det rett ut så vet jeg ikke opp eller ned på dette, men jeg skjønner såpass at ingen følger meg. Flaut!

5 kommentarer

hehe. jeg har vel profil der jeg og men det har aldri blitt brukt!

Liinda

14.mar.2010 kl.22:41

Har twitter jeg også, men kan egentlig ikke skryte på meg at jeg er veldig aktiv. Jeg bruker den som "miniblogg". Oppdaterer en setning i ny og ned liksom :P

Fotograf Henrik Kreilisheim

15.mar.2010 kl.16:37

hehe, vet hva du mener ;) prøvde å bruke twitter i 2008 en stund, men etterhvert så tenkte jeg at folk ikke er så ekstremt interessert i hva jeg gjør til enhver tid.. hmm, men jeg brukte nok twitter feil.. si gjerne ifra om du får noe ut av det, så kanskje jeg begynner å twitre igjen også! :)

Fotograf Christine Wendelborg

15.mar.2010 kl.20:55

Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal bruke det, men lover å holde dere oppdatert om det er noe tess. He he.. :)

Hanne

16.mar.2010 kl.09:20

Twitter. jeg sjekka det ut da det ble hypa og alle hollywood stjernene, mye omtalt aston kutcher begynte med det...men da som nå, så ser jeg egentlig ikke helt nytten i det med mindre man twittrer for en bestemt grunn for eksempel å promotere bloggen sin, eller ting man finner som kan være til nytte for andre som har samme interesse som deg... altså så er det jo en miniblogg eller bare en side for en million facebook statuser. Sikkert kult og trendy, men tviler på at jeg får emg en privat. Kanskje jeg får en for min superfasjonable work in progress inspirasjonsblogg. Men, for all del, utvikling i teknologi er veldig spennende, go det var kult da blandt annet folk på Eddie Izzard showet kunen sende inn meldinger på hans twitter og det kom på live feed. Sånt bruk er twitter kjempekult til. Men å reklamere for å pusse tenna er vel heller mindre interessant:P

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits