Konkurranse

I går fikk jeg en hyggelig mail, med et hyggelig tips om en konkurranse med en enda hyggeligere premie. Man har nemlig mulighet til å vinne Canon 5D mk II med objektiv og 32GB minnekort. Det hele er verdt ca. 30 000,-



Screenshot fra konkurransesiden.

Konkurransen arrangeres av Noroff instituttet og alt du trenger å gjøre er å sende inn et bilde, tegning eller annet grafisk. Motivet er fritt, men må gjerne uttrykke noe kreativt og nyskapende. Deretter må folk stemme og de 15 beste blir deretter vurdert av en fagjury.

Hvem vil vel ikke vinne noe slikt! Jeg skal garantert være med, må bare finne ut hva slags bilde jeg skal sende inn. Det er ikke alltid lett.

6 kommentarer

jeg er med, men ser jo at jeg er laaaangt under gjennomsnittet. uff, har så lyst på det kamera! velvel. får spare til mitt eget objektiv :)

ChristineWendelBLOGG

10.mar.2010 kl.13:02

Du må ikke tenke sånn. Du tar jo kjempeflotte bilder! Bra du er med, det skader aldri å delta på slike ting.. Lykke til! :)

Kristina Kvåle

10.mar.2010 kl.23:34

ja, det er veldig paralyserande også! også bur eg og går på skule på en liten plass og eg føle eg ikkje får gjort noko og er livredd for å plutseleg vakne opp som 30 åring som enda bur her og jobbar på narvesen til fulltid... :P

å den konkurransen likte eg!! :) den vil eg vere med på, hihi :) vanskeligare å finne bilete å bidra med da :P

Henke

11.mar.2010 kl.01:33

Sisterini serr? lag en vote på siden din om hvilket bilde du skal sende til konken? jeez skulle tro vi ikke hadde samme far eller noe, jeg er jo så syyyykt mye klokere enn deg ass!

Fotograf Christine Wendelborg

11.mar.2010 kl.11:54

Henke: Vi har nok samme far. Hvordan har det ellers seg at vi har identisk rumpehake?

Kan du hjelpe meg å lage en slik vote? Jeg er N00b!

Henke

11.mar.2010 kl.16:44

ja, kan se på det hvertfall

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits