Hurra!

Akkurat nå er jeg litt ekkelt glad. Glad og skikkelig forkjøla er ikke så innmari god kombinasjon da entusiasme utløser en ustoppelig hoste. Det høres ut som jeg en gammel gammel dame som har røyket litt for mye hver eneste dag i 30 år.

Jeg var temmelig engasjert på intervju i formiddag også. Dessuten skravlet jeg mye og tilslutt måtte jeg hviske i øret på de to som satt tålmodig å holdt meg i hånden gjennom hostekulene. Fryktelig flaut og ikke veldig hyggelig førsteinntrykk, men likevel ble utfallet mer enn jeg turte å håpe på.

Jeg fikk jobben. Fra neste uke skal jeg være journalist i Fotópia.no.

Hurra!

Nå begynner alvoret og det kiler i magen. Begynner å føle at noen brikker faller på plass og at karmapoengene jeg har samlet opp kicker sakte men sikkert inn..Bildet fotografert med iPhone 3G.

Etter intervjuet stakk jeg en tur opp til bror på Torshov. (Greit, jeg kan fortelle dere sannheten nå. Han bor IKKE på IKEA.) Bror var like hanglete som meg så vi satt i sofaen med cola og svenskehandlende norbaggar på macen. Dessverre var det så hysterisk morsomt at det resulterte i enda en røskende hostekule for min del og Henrik knerta et nytt brett smertestillende. Oh my.. For en finfin dag!

5 kommentarer

Henke

09.mar.2010 kl.23:50

for en herlig paracetruuuuus!!!! hæ har du vært på besøk i dag?

Hanne

10.mar.2010 kl.12:05

Jeg skrev først en laang facebook melding på statusen din, men tenkte det var drøyt å spamme begge stedene. Jeg skulle inn på facebook for å reklamere for at jeg, veldig stolt, klarte å vri hjernen min som er trøtt til å sammenlikne Matilda og Askeladden (totalt urelevant), men, Jo Bent! det her var jo mye mer spennende! Gratulerer=D=D PROPS FOR THE ICEROCKA!

Det gjør ikke noe det forresten, Oslo er jo ganske Ikea i disse dager. svi-dish. Så, han bor fortsatt på Ikea i mine øyne. Mye gøyere. Særlig med det rosa rommet for rosa knis kvelder.

Jeg er trøtt. OG jeg er overbevist om at illustrasjonslærerne våre prøver å gi oss hjerteinfarkt.

tonje

10.mar.2010 kl.12:19

Gratulerer med jobben!! :)

Fotograf Christine Wendelborg

10.mar.2010 kl.13:06

Henke: No more drugs for you!

Hanne: Overtrøtt? He he, den illustrasjonslæreren tenker tydeligvis ikke på helsa til elevene sine. Slemming. Vil forresten gjerne høre sammenlikningen av Matilda og Askeladden. :)

Tonje: Takk for det:)

Hanne

12.mar.2010 kl.06:07

De er tre stykker som har rottet seg sammen for å gi oss en sjokkstart. Men nå er i alle fall research delen ferdig, så må må vi finne på en egen brief (merkelig at både underbukser og oppgaver det samme ordet) for å lage en figur til en barnebok. BAh.overload. Men samtidig så har jeg lyst til å spørre om jeg kan gjøre foto briefen for i år selvom jeg ikke tar foto også... Tror jeg vil meg selv vondt ellerno.

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits