Supersøndag på Preus Museum

Hva gjør dere vanligvis på en søndag?

For dere som ikke er ute på skitur, er sengeliggende med sin egen fylleånde som eneste selskap, vasker huset eller pirker i tapeten, foreslår jeg en tur til Karljohansvern i Horten i morgen. Da er det supersøndag med tema iscenesatt fotografiPreus Museum og for en lusen 50 lapp kan man få med seg foredrag og omvisninger i utstillingene. For de med barn er det bare å plassere de hos meg. Jeg har nemlig fått ansvaret for de små.

For dere som er interessert i foto og ikke minst samtidsfotokunst er det galskap å holde dere hjemme. Klokka tre kommer selveste Mikkel McAlinden! Han skal holde foredrag om de siste 15 års iscenesatte kunst sett i lys av sitt eget kunstnerskap. McAlinden sine bilder er utrolig kule!

Vel vel.. Det var dagens tips for fotonerder. Håper å se dere i morgen. :)Fest/Party, 1994. Preus museum
© Mikkel McAlinden/BONO

I dag ble jeg forresten overrasket av min gode venninne og navnsøster (Christine, he he) på jobb. Hun hadde med en sinnsykt god kaffe latte med sirup. Takk Christine! Du har satt et godt eksempel og jeg håper flere følger ditt initiativ og bringer meg mange gode kaffeoverraskelser. It made my day! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits