Hjemme hos..

..bror Henke.

Min lillebror bor for tiden i Oslo og i dag tok vi et lite "hjemme hos" besøk. Det var sannelig på tide og ikke minst en enorm overraskelse da jeg mistenkte at han bodde i et rottereir laget av grandiosa-esker.Toppen Beck og Henrik har siste tiden knyttet et nært vennskap og utvekslet skills. Toppen gjorde en x-treme makeover på hybelen til Henrik og han bidro med sitt gode selskap. Herskapelig!"Hjemme hos" betyr egentlig "hjemme hos i alle situasjoner, også de vi egentlig ikke vil være en del av".Det er ingen hemmelighet at min bror ikke er det høyeste strået i åkeren, men tror han undervurderte seg selv da han investerte i dette møblementet. Bena mine sovnet etter fem minutter ved tegnebordet hans, men jeg klaget ikke. Det er nok et åpent sår for han dette med høyde. Jeg akter ikke å strø salt i dette..Verten duppet av et øyeblikk. Slitsomt å være herre i eget hus.I mens kastet søster seg over tegnebordet. Hun tegner like fint som for 10 år siden den jenta. God innsats. Det skal a ha.Henrik liker ikke så godt å lagre viktige telefonummere på mobilen. Derfor har den kreative og nyskapende lille rakkeren laget denne saken der telefonnummerene er dekorert med bilde og et personlig preg. Dette skal forøvrig også være godt for hukommelsen også.. Assosiasjoner folkens. Assosiasjoner.?Dette er hovedinngangen til hybelen. Toppen Beck var ikke like begestret over dette, men Henrik lot seg ikke rikke. På denne måten føler han seg som et viktig menneske hver eneste dag.Soverommet. Ord strekker ikke til..Denne gærne lampa skaper fin stemning i stua.Tilslutt viste han oss ut i garasjen. (Ja, han har sin egen, men ingen bil.) Dette var et tydelig tegn på at tiden var inne for at besøket var over for denne gang. Vi tok hintet og lot han bli igjen med computeren sin....og studiene sine.Takk for besøket lillebror! :)

13 kommentarer

Marthe Wendelborg

06.mar.2010 kl.00:49

hahahahaha, herreguud nå lo jeg godt!!!

Fotograf Christine Wendelborg

06.mar.2010 kl.00:59

Ha ha.. Han har det fint da!

Kristin

06.mar.2010 kl.09:56

Hahah! Jeg gikk skikkelig fem på jeg altså! Helt til jeg så soverommet! Da skjønte jeg hvor dere egentlig var! Fikk meg en herlig latter da gitt! Klem Kristin

Camilla S.T.

06.mar.2010 kl.12:10

Hahaha, gikk selv fem på helt til det rosa soverommet, og ikke minst "garasjen".

Kul story forresten! :)

tonje

06.mar.2010 kl.12:12

HaHaHa :D artig!

Henke

06.mar.2010 kl.16:44

w00tw00tw00t?!?!

jeg bor jo faktisk på ikea!

Linda

06.mar.2010 kl.19:25

På første bildet tenkte jeg "Hva i all verden er alle de små rød flekkene på bildene hans?" Alikevell gikk jeg fem på fram til inngangsdøra..

Fotograf Christine Wendelborg

06.mar.2010 kl.19:26

Ha ha.. Så gøy at dere gikk fem på.

Henrik: Bare et tidsspørsmål om når de kaster deg ut! :)

(D)aas

06.mar.2010 kl.19:52

Herregud, jeg tenkte jøss, så fint Henrik har det da, med spisebord og det hele :P og sååå stor plass, med eget kontor og greier, helt til inngangen ja :P najs :)

Hanne

07.mar.2010 kl.11:10

Hahahaha iom. at internett her til lands er omtrent steinalder så kom bare de mindre avslørende bildene og teksten opp først. Jeg bare WTF? Jeg er i overkant IMPONERT. Men haha, så fikk jeg realoadet siden din ca tre ganger så POWET det et rosa bilde. Hahaha, konge.

mamma

07.mar.2010 kl.13:35

dette var hylende morsomt! Du er tallentfull, du også...!

Fotograf Christine Wendelborg

07.mar.2010 kl.23:40

Hi hi.. Ler for meg selv at dere trodde på det..

Ikke værst at du klarte å kommentere mammi. Fikk hjelp av Marthe?

hanne

08.mar.2010 kl.00:23

Ja... hah det skurret veldig ved farmor og farfar der.

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits