Det er bedre med en dram i timen..

..enn en time i Drammen.

Er det ikke det dem sier?

Jeg er forøvrig IKKE enig. Nå har jeg og lillesøs tilbragt over et døgn i Drammen hos mine kjære besteforeldre og koser oss glugg. Den breie og avslappa drammensdialekta har innhentet meg og jeg slenger stadig på en "makan" med matchende tonefall. For å si det rett ut blir jeg utrolig påvirket av dialekt eller andre tale"feil".

For å vise dere at den tidligere utskjelte, forurensede byen Drammen kan være en fin tomleplass tok jeg et nattbilde med gorillapod fra balkongen her i 8.etasje.Canon 5D mk2, Canon EF 50mm f/1.8
ISO 200, f/11, 1/20sek
På denne parkeringsplassen vred lillesøs om på nøkkelen i "Tante Astrid" (bilen min) og trykket på en pedal i bil for aller første gang i går. Jenta har jo blitt 16 og som den ansvarsfulle og kule søsteren jeg er tvang jeg henne til en minikjøretime. Har planer om å lære henne gleden av bilkjøring i musesteg. MUSESTEG altså, det er ikke kult å værra dævv..

3 kommentarer

Michelles make-up blogg

04.mar.2010 kl.23:20

Hei:)Er innom din blogg og legger igjen en hilsen:)Dersom du har noen spørsmål angående make-up eller hår må du bare spørre meg om det:)Også kjempekoselig dersom du har noen forslag til hva jeg kan blogge om:)Klem fra meg:)

Lasse E. Olsen

05.mar.2010 kl.00:01

endelig christine!! noen som kan hjelpe oss med sminketips! I FEEL ALIVE!.

Fint bildet. Jeg liker den gule skyen som sikkert ikke er forurensing

kay

05.mar.2010 kl.04:46

Utsikten fra åsene er bare nydelig, husker da jeg var liten og var på overnatting hos besteforeldrene mine; snek meg opp om natten og satt i vinduet og så på lysene. (Gjør det fortsatt når jeg er der på mørke kvelder:))

Koselig å se bilde på bloggen din, da jeg har bodd i usa de siste to årene, og knapt har vært hjemme (i drammen) en uke.

Skriv en ny kommentar

hits