Hipp og kul..

..eller kanskje ikke. Det er sjelden jeg føler meg mindre kul enn på SLALÅMSKI. Misforstå meg rett. Jeg ELSKER slalåmski. Svoooop svooooop ned bakken, krappe deilige svinger, skrensing så snøsprøyten står og ikke minst sette utfor med god fart. Herlig! (Dessverre vet alle at det er snowboarderene som dominerer i bakken.)

Utstyret derimot kunne vært mer stylish. Om slalåmstøvlene mine hadde vært en bil hadde jeg vært råner, og siden det ikke er ofte jeg står, er resten av antrekket lånt av andre. Ergo: mismatch! Jeg blir stressa i sjelen av missmatch.

Mine kompanjonger på dagens tur til Svarstad (OMG Hanne: det er i gokk) var min søster og far. De er mer rutinerte i bakken enn meg og utstyret deres upåklagelig. Bortsett fra at pappa glemte jakken sin hjemme. Stakkar!

Jeg måtte ty til iPhone og Polaroid-app i dag også da jeg så det ekstremt risikofyllt å henge 5D'en rundt halsen. Overrasket meg selv med zero fall. Kunne kanskje hatt med fullformaten likevel... Hmmm..Pappa med Marthe sine rosa solbriller. Kjipt å glemme sine egne hjemme når dattera er fan av glamorøs flue-stilen.Marthe i fin stil.Fatter er rutinert slalåmkjører og kjører ned bakken som Speedy Gonzales. Så stopper han opp, kikker etter oss, venter til vi møtes og fortsetter turen videre nedover. Som den ekte familiegjeteren..eh..far han er.Enda et bilde av Marthe. Hun får aldri nok..Fantabulous nærbilde av meg. Her klarte Marthe å eliminere bort mismatchoutfitten min. Smart! Dere som er ekstra detaljorientert legger nok merke til at heiskortet mitt er vippet inn i jakkekragen. Det skal jeg fortelle dere at ikke er uten grunn. Før dette hang det løst og i en heftig skrens blåste det opp og spiddet meg i øyet. Not cool!

Vel vel.. Jeg kunne nok utbrodert min utrolige nedoverski-stil i det uendelige, men dere får google Kjetil Andre Åmot eller han andre mannen. Mine skills er noe i nærheten av dette. Med unntak av de irriterende flaggene de driver å jokker seg rundt hele tiden. Det gidder ikke jeg.. Jeg er en free spirit! :)

Peace and love

7 kommentarer

Marit<3

02.mar.2010 kl.18:47

jeg elsker snowboard<3

Kristin

02.mar.2010 kl.20:25

Hahaha Christine! Du skriver så fantastisk morsomt! Jeg storkoser meg med bloggen din! Du er den fødte bloggskriver- og med de knalle bildene i tillegg, blir det jo bare mega! Du har nok en liten journalistspire i magen:-) Klem Kristin

Marthe Wendelborg

02.mar.2010 kl.21:25

hehehhee.. du ligner en rødhåret gutt på bildet! jeg derrimot...

skal ikke skryte på meg noe annet enn en liten rund mannegutt:)

Hanne

03.mar.2010 kl.05:52

Ja, haha, dèt er så gokk som det går an å få blitt...mye mer en Tjøme er sådan. Tjøme er jo rivieraen ved storbyen i forhold. Til forsvaret verdt så er det jo mange fine plasser å gå for å ta bilder. Men, man blir ganske isolert vil jeg si. Første sjans til å komme seg ut av jerngrepet er vgs...og den du var på barneskolen er den du alltid kommer til å være. Så jeg må være: en en sjenert liten pygmè av en heste og james bond freak som går på biblioteket omtrent hver uke og leser som en hest (hoho).

Luck.

Jannicke

03.mar.2010 kl.10:33

Aksel heter han andre. Aksel Lund Svindal! Min fremtidige ektemann! :D

Christine

04.mar.2010 kl.16:20

ehm.. jannicke... sorry å måtte skuffe deg der altså, men han er nok min :P

Bente

05.mar.2010 kl.10:46

Morsomme kommentarer du har til bildene dine , Nå fikk jeg meg en god latter. Stå på Christine

Skriv en ny kommentar

hits