PolishGjesteblogg. arsh igjen... Henke´s back!

Christine (og Lasse?) har reist til Polen....... jeg har ikke noe morsomt å si om det.

Hva i helvette gjør man i Polen da? på denne tiden også? Det jeg ser som mest sannsynlig er enten at Sisterini har fått et fotooppdrag for et snekkerfirma som skal etablere seg i Norge eller at Lasses Apple blogg har slått an så bra at det skal lages en polsk versjon... LatzesOlzen.blozg.po eller noe? anyways Hun er i allefall borte til mandag og jeg har fått oversendt passordet og full rådighet over bloggen..... MOHAHAHA

Hva jeg har lært på universitetet i det siste: man er mindre sannsynlig for å dævve rundt bursdager eller andre store begivenheter, men man har større sannsynlighet for å dø rett etter.... det er derfor jeg ikke feirer bursdager noe særlig... btw Marthe sisterini, tydelig preget av mtvs "super sweet sixteen" trodde at 16 årsdagen var det største og satte ikke pris nok på facebook-gratulasjonen min. Dette svarte hun: "Guud så personlig du er, takk brosjan!" Gratufaenmeglerer!

Hva jeg har lært av mamma i det siste: vi går inn i tigerens år, de som er født i 1955 må være forsiktig i trafikken, jeg (1986) må holde meg unna kjøtt, og ta vare på hender, hode og føtter...... facial, pedi og manikur!!!! og at mamma er født i råttans år, noe som visstnok var så flaut at hun ikke turde rekke opp hånda under chi-gong samlingen

Hva jeg har lært av pappa i det siste: Andebryst skal stekes på sterk varme, til det blir godt stekt på begge sider, og så skal kjøttet "hvile" i 10 minutter.

Hva jeg har lært av Marthe i det siste: 16 er den nye 14

Hva jeg har lært av tv i det siste: Norge vinner aldri medaljer så lenge jeg ser på, har sett på samtlige grener Norge har tapt. Har ikke fått med meg en eneste medalje "live"...... Date My mom er et forferdelig konsept. Og kims kosesang viiiiirkelig borer seg inn i hjernen.

Hva jeg har lært av nyhetene i det siste: Som alltid, ingenting. Carola er fortsatt et håpløst menneske som gir parfyme bort til fadderbarnet sitt i Haiti. Marit Bjørgen bør innse at hun er gay. og Didrik Sollie Tangen er som fjortis kryptonitt, de ser i allefall ut til å falle fra hverandre når de ser han, noen detter til og med ned trapper.


legger ved et bilde av hunk of the year Polen edition


anyways this is it. fed up med blog. Henke over og ut

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits