Utstillingskvalme

Jeg tror at å gå svanger med en utstilling kan sammenlignes litt med et svangerskap på den ekte måten inkludert baby og hele pakken. I går hadde jeg heftig panikk i forhold til en utstilling jeg og to andre flickor som har studert i England, skal ha. Jeg fikk vondt i magen og bølger med hetetokter. Etter litt ble jeg angrepet av en heftig dårlig selvfølelse og tvil på egenprestasjon som igjen førte til kvalme..

Hadde ingen aning at dette skulle være så nervepirrende.

Fikk pakke i posten i går med fire av bildene på lerret og det så virkelig flott ut. Problemet er bare at de så mye større ut i mitt hode enn i virkeligheten. Dermed må jeg printe noen av de litt større. Gleder meg enormt til å se resultatet. Noen som vet om gode rammeverksted i Tønsberg - Horten området? Trenger noen som kan montere blindrammer. Eller kanskje jeg kan spørre min flinke far. Han klarer alt.Nå babler jeg veldig, det gjør jeg når jeg er nervøs. Det viser seg at jeg trenger egentlig ikke være nervøs enda siden fristen på innleveringen av bildene er mye lenger frem i tid enn jeg trodde.Ahh... Zen og indre ro! Kom til meg!!

Nå skal jeg prøve å nyte helgen uten klump halsen, pusteproblemer og fornemmelse av kvalme. Håper selve utstillingsåpningen (termin 26. mars CYAN galleri) går smertefritt og uten de store fødselskomplikasjonene. Vil jo gjerne at noen av dere kommer og holder meg i handa underveis. He he..

11 kommentarer

idesireé

13.feb.2010 kl.11:39

Hehe, jeg ser den der. Men gruet meg ikke så mye til fødsel, som du bekriver følelsen av å vente til utstillingen :p

Bare ha tro på deg selv, for du tar fantastiske bilder!

Hanne

13.feb.2010 kl.13:16

Pf, det går så fint så Christine. Du er superflink! Sett deg i solsteika og drikk en kopp te.

Hm... Det er et rammeverksted på hjørnet av den gata som går ovenfor Klubb hotell der, vet ikke om de kan gjøre det der, men du kan prøve...Det er på en måte samme gata som Maskinistenes ligger i, helt i starten av den. SKjønner?

Hvis ikke ville jeg ringt Haugar eller slottsfjellskolen...er sikkert noen folk der med kontakter.

Kristin

13.feb.2010 kl.16:10

Skjønner følelsen Christine, men du har overhodet ingen grunn til å føle det sånn! Du tar jo utrolig nydelige bilder! Har sagt det før, og sie r det igjen. En god ting kan ikke gjentas for ofte vet du:-) Jeg har superlyst til å se utstillingen. Hvor er dette galleriet? I Tønsberg??? Ha en superduper lørdag! Klem Kristin

Ingeblogg

13.feb.2010 kl.19:45

Åå, stakkar. Det er fælt å være nervøs. Men det kommer til å bli så utrolig bra! Jeg gleder meg iallfall veldig til å komme og se! :)

Det er et rammeverksted på Hortensveien, mellom Åsgårdstrand og Barkåker et sted...hvis du ikke har lagt merke til det?

Fotograf Christine Wendelborg

14.feb.2010 kl.21:06

Ingeblogg: Er heldigvis ikke så nervøs lenger. Fikk plutselig panikk. He he..

Vil du komme å se? Så koselig da gitt.. Takk for rammeverkstedtips. Har ikke lagt merke til det før, men nå kommer jeg sikkert til å finne rammeverksted overalt.. :)

Fotograf Christine Wendelborg

14.feb.2010 kl.21:07

Kristin: Tak igjen Kristin! Godt å få litt komplimenter når man tviler på seg selv.. :) Utstillingen er i Oslo på CYAN galleri.

Håper du har hatt en kjempefin helg:)

Fotograf Christine Wendelborg

14.feb.2010 kl.21:10

Hanne: Takk for tips.. Skal sjekke det ut:) Husker å ha sett det nå..

Fotograf Christine Wendelborg

14.feb.2010 kl.21:11

idesireé: He he.. Kan jo egentlig ikke uttale meg om ekte fødsler, men jeg tok en råsjangs. :)

idesireé

15.feb.2010 kl.01:02

Du vant over fødselsgruingen, så kan tenke meg du har nerver! Råsjangser er lov.

Odd

15.feb.2010 kl.12:12

Det rammeverkstedet Hanne prater om er det samme som haugar for det meste bruker.

MvH

Odd

Lærer 3d linjene - Idefagskolen

tidl. Sivilarbeider på Haugar ;)

Fotograf Christine Wendelborg

15.feb.2010 kl.13:44

Odd: Oi, da bør de i hverfall være rutinerte og dyktige nok til å behandle min storslagne kunst. He he.. Takk for input.

Jasså, tidligere sivilarbeider på Haugar. Da skal jeg nok spørre deg om jeg trenger mer inside info om utstillings ting og tang. :)

Skriv en ny kommentar

hits