Sexylubben

Sexylubben? Jeg? Sexy? Lubben?Foto: nrkp3.no

Det er ikke bare Steinar Sagen eller Mira Craig som lyder det frekke, dog litt trivelige kallenavnet. I dag presterte jeg å melde meg selv inn i Sexylubben klubben og mobbet meg selv. Takk! Takk, til meg selv.

Var innom Idefagskolen med de mindre sexylubne venninnene mine Hanne og Lena. Satt i kantina som i gæmle dager da jeg fikk kommentarer på at jeg var så forandra. Tenkte med en gang på at håret mitt har grodd en del siden sist, men denne antagelsen ble avslått. Hmm..

Deretter vandret tankene mine tilbake til skoledagene da jeg ikke hadde bil og tok bena fatt flere timer om dagen. Jeg var vel noen kilo mindre.. Da jeg luftet dette høyt, ble det bare forsiktig avslått noe som kun kan tolkes som et ja.. CC, kantinewonderwoman slang på et "det er en kledelig forandring altså", før hun styrtet ut for å trekke litt "frisk" luft.

Lubben, men kledelig. Sexylubben?

Ok! Det er jo helt greit det. Lena og Hanne skal få være med i klubben min, vi har allerede en bevegelse som hører til. Dere vet; den klassiske "Ops jeg mistet noe på gulvet og må plukke det opp på en tilfeldig sexylubben med rompa mot deg måte". Great!This is me: illustrerer sexylubben så godt jeg kan.

2 kommentarer

keowyn

13.feb.2010 kl.10:56

Jeg er all for å få lubben til å bli et mer positivt ord for allmennheten.. selv synes jeg egentlig det bare høres kosent og søtt ut.. haha. Men synes kanskje du ikke er helt lubben, da, selv om du er søt. :P

Hanne

13.feb.2010 kl.11:26

hahaha, jeg liker det bildet av deg. Det er morsomt...på sett og vis minner det meg om henne her: http://pjbottoms.files.wordpress.com/2008/05/princess_fiona.jpg

Det er atig hvordan Mira Craig alltid dukker opp når man søker sexylubben forresten.

Skriv en ny kommentar

hits