Multitasking

Jeg fungerer ikke best når jeg har tusen ulike baller i lufta. Da blir det alltid en ball som henger litt lenger enn de andre i lufta og opptil flere jeg ikke får tak i så de faller hardt og brutalt på bakken. Noen baller nekter jeg å slippe og det er til og med en eller to jeg ikke engang tør å se på..

Vel vel. Så er det jo slik at disse ballene suser rundt uansett om jeg liker det eller ikke. Jeg har så mange prosjekter her og der nå om dagen at hodet mitt rett og slett kortslutter. Det er virkelig gøy og spennende, men jeg gleder meg til at jeg får litt mer orden i kaoset.

Jeg får heller drømme meg bort innimellom "to-do" listene om ferie, sommer og sol. Det sitter jo fortsatt frisk i minnet..Canon 1D mk III + Canon 50mm f/1.8
1/180 sek f/3.5 & ISO 100
God mandag alle sammen!

6 kommentarer

Kristina Kvåle

08.feb.2010 kl.22:11

likte veldig godt bildet ditt! heldiggris som har Canon 1D mkIII... eg kan jo berre drømme :P

lykke til med alle prosjektene dine, det går sikkert kjempe fint! :)

Mkej

08.feb.2010 kl.22:21

Åhh, så misunnelig jeg ble nå! I want your camera :) Er nok enda noen år til jeg får bruk for et slikt et.

Flott bilde!

Kristina Kvåle

08.feb.2010 kl.22:26

sv: lister er fantastiske! er sjøl en liten listefrik, som i fleire år har holdt på med lister, til stor fortvilelse for dei rundt meg, hehe :) ingen ting er bedre en å kunne krysse av noke på ei to-do liste med god samvittighet. lykke på jord det ;)

ChristineWendelBLOGG

08.feb.2010 kl.22:52

Jeg eier selv et 5D mk II. Kameraet mitt måtte dessverre på reparasjon da jeg skulle på oppdrag til Mexico. 1D'en er lånt av min snille og generøse studiokollega. Det er virkelig et fantastisk kamera!

Lister er genialt. Ellers hadde jeg nok aldri fått gjort det jeg skulle.. :) Du er ikke alene! He he..

Mats

09.feb.2010 kl.17:30

Enda en grunn til at jeg er veldig fornøyd med å være gutt. Ekte gutter klar bare å ha en ball i lufta av gangen. Noe annet går ikke. Stå på, du er jo jente :)

Christine Wendelblogg

09.feb.2010 kl.22:09

Mats: Ha ha.. Heldiggris deg! Du har en unnskyldning, damn! Men takk for oppbackingen.

P.S. Banket nesten Lasse i slosskamp her for litt siden. Helt til han trodde jeg var deg og slang meg hardt ned i bakken.. Kom hjem å sloss med han. Vær så snill... Snart!

Skriv en ny kommentar

hits