Fotograf men ei en webdesigner..

..likevel har jeg kastet meg ut i et iWeb prosjekt for meg selv. ("Takk! Takk til meg selv!", dessverre bare Lena som tok den er jeg redd) Min forrige hjemmeside ble designet av den fabelaktige Marius Melk, og jeg har vært super fornøyd med den i snart to år. (TO!?!?! oinoi, som tiden flyr!) Nå følte jeg det var på tide å fornye seg litt.


Som dere ser av dette skjermbildet, pryder min vakre søster forsiden. Jeg benytter herved anledningen til å åpne for muligheten for bestikkelser i byttet med sitt eget ansikt her. Marthe har merkelig nok ikke betalt for spotlighten, men det tror jeg sannelig jeg skal sørge for i fremtiden. Så, om noen vil be on the cover of my hjemmeside er det bare å sette inn litt cash på min konto. Send sms for kontonummer!


Jeg vil påstå at iWeb ikke har de aller beste løsningene for en portfolio, men tror jeg har greid å mixe og trikse litt med innstillingene slik at det ser helt greit ut. Setter stor pris på tilbakemeldinger om feil og mangler på siden. Den er ikke heeeelt ferdig enda.. Adressen er: www.wendelfoto.no

Anyways! Smell you later. Nå skal jeg på biblioteket å leke student.

14 kommentarer

Hanne

02.feb.2010 kl.15:07

Ble fin side det her da Christine! Synd at bildene er så små bare, menmen man ser jo at du er flink læll! ;) Min er heller ikke helt ferdig enda...blir jo sjeldent fornøyd men vel, den kommer vel snart på blugg den og.

Christine Wendelblogg

02.feb.2010 kl.15:25

Takk Hannis! Bildene er ikke sååååå små om man starter de som lysbildefremvisning. Eller er det tydelig at det er seks ulike temaer, tenkte kanskje du trodde jeg har bare seks bilder i portfolien. LOL! Kanskje jeg må ha tittel under.

Jannicke

02.feb.2010 kl.15:41

Altså, jeg ser at jeg er på forsiden av portrettportfolien, det er nok for meg ;)

Christine Wendelblogg

02.feb.2010 kl.16:04

He he.. Bra du ikke er såå kravstor Jannicke:) Liker så godt det bildet av deg!

Har bursdagsgave til deg forresten. Kanskje jeg skal sende den?

Therese

02.feb.2010 kl.17:39

Likte den nye siden kjempe godt!!! Men eneste er at teksten, i hvertfall på min data, blir ganske uklar, sånn at på siden med priser hvor det er ganske mye info, så blir det nesten litt vanskelig å lese...men ellers en super side snuppa, reint bortsett fra at jeg ikke er representert lenger i portfolioen din da..hehe :)

Christine Wendelblogg

02.feb.2010 kl.18:41

Therese: Takk for observasjonen. Skal prøve å fikse det. Sånn passe viktig at folk ser priser ja.. He he..

Og du, kan vi ikke ta en studiosession snart da? Kommer du til Skoppum snart? Så skal du få være med i portfolioen min igjen!

Kristin

02.feb.2010 kl.18:47

Halloisen! Reklamerer vilt for den nye sida mi i bloggen min i dag. Skryter faktisk uhemmet av familien Wendelborg!!! Hva får jeg for det a? Hehe... Men seriøst... om du skulle trenge modeller til shoot eller prøvefoto eller noe en gang.. så stiller jeg gjerne opp:-) Og du.. en omvisning på NRK skal vi fikse om du har lyst:-) Klem Kristin

Kristin

02.feb.2010 kl.18:48

Jeg mente selvfølgelig sida di!!!

David

02.feb.2010 kl.19:53

Jag ska försöka mig på norska haha:

Kempefin hemsida og takk så myge för din kommentare på min bild :)

Haha, spot on eller hur? :) Tack för kommentaren iaf

Jannicke

02.feb.2010 kl.19:54

Ja, det bildet er greit det :)

Og ja, du kan jo godt sende den. Og hvis du skal ha en fotosession igjen snart vil jeg være med!! Med kul styling. Klippa meg idag og trenger noen nye bilder!

Marius Rundereim

02.feb.2010 kl.20:07

Hey, bra med fornyelse, liker den minimalistiske Apple-iWeb stilen.
Men for å kritisere litt, så syns eg tekst-fargen var litt for lysegrå, måtte konsentrere meg litt når eg leste på pris-siden :)
Ser dei heftige kunnskapene du fikk fra Wictor, når han var innom foto-klassen ;)
Marius

Christine Wendelblogg

02.feb.2010 kl.23:08

Jannicke: Det kan arrangeres vettu..

Marius: Takk for det. Helt enig i fargen på teksten. Må gjøre noen forandringer her og der:) Wictor sine timer har skapt gull.

Henrik Kreilisheim

03.feb.2010 kl.15:28

Det var en skikkelig fin side! Jeg synes den ble ordentlig fin! Lett og enkel å titte på :) Hvis det skulle være noe som helst å pirke på så vil jeg si at du kanskje kunne hatt samme font/størrelse på Priser og på Om meg. Ellers er den superduper!

ChristineWendelBLOGG

03.feb.2010 kl.15:54

Henrik: Tusen takk for konstruktiv kritikk:) Det liker jeg!

Hadde ikke lagt merke til det med fonten. Noe rart hadde skjedd der, men nå har jeg fikset det.. Tror jeg.

Ville egentlig ha fonten slik som overskriftene, men da jeg publiserte siden valgte interenettbrowseren en helt random font i stedet.. hmm..

Skriv en ny kommentar

hits