Dr. Duanus

Jeg blir så glad når vi har retrospektive utstillinger på museet. Det er som om jeg aldri får nok av livshistorier og ikke minst legendariske fotografer sine. Frem til 11. april henger en utstilling av Duane Michals aka Dr. Duanus. En utrolig fin utstilling med hele 200 bilder.

Det er alt fra portrettserier, selvportretter, serier som utspiller seg som korte filmer og forvirrer deg fullstendig. Men bildene jeg er aller mest facinert av i denne utstillingen er definitivt bildene med tekst. Ved å skrive små historier ved bildene fanger han i allefall min oppmerksomhet og gjør at jeg lever meg inn i historien de forteller på en annen måte. Det skader ikke at Michals er fantastisk god med ord og skriver følelsesmessig og poetisk.

Måtte kjøpe et par postkort på jobb i dag så jeg kunne scanne de inn og dele de med dere andre fotonerder der ute..

Kom til Preus Museum og se davel. Det er tilogmed mer nakenhet enn det dere ser her. Både menn og kvinner. So there, da rekrutterte jeg kanskje noen pubertale fjortiser også... LoL!

7 kommentarer

Hanne

31.jan.2010 kl.22:16

haha, fin lol detalj på slutten. Tenkte faktisk at jeg skulle komme å se den utstillingen. Jobber du og Lena samtidig en helg snart?

Christine Wendelblogg

31.jan.2010 kl.22:19

Vi jobber sammen til helga faktisk! Kom kom kom! :)

Jannicke

01.feb.2010 kl.07:48

Hei du!

FINE bilder, jeg skjønner hva du mente på telefonen. Jeg kommer gjerne og ser på denne utstillingen før april. Bør ikke være så kleint å få til. :)

Hanne

05.feb.2010 kl.09:09

Æsj, jeg så jo ikke den meldingen her før nå:/

Christine Wendelblogg

05.feb.2010 kl.10:41

Hanne: Det er nå til helgen vi jobber. Du har fortsatt mulighet:)

keowyn

09.feb.2010 kl.23:45

fineee. jeg samler på postkort, men de fleste betaler jeg ikke for.

Christine Wendelblogg

10.feb.2010 kl.09:59

keowyn: De er kjempefine! Hvordan får du tak i postkortene da? Du har veldig fin blogg forresten..

Skriv en ny kommentar

hits