Buenas Noches

Paradise Christine er tilbake i iskalde, snødekte Norge. Hadde fortrengt tanken på at alt skulle være ved det samme etter to uker med sol, corona, tacos og sombreros. Mexico har vært fantastisk! Har opplevd utrolig mye på i underkant av to uker og inntrykkene har nok ikke sunket helt inn enda. Bilder kommer senere.

Blogg.no er ikke helt til å stole på der i det store utland, fikk nemlig ikke tilgang til sidene deres i det hele tatt. Dette har ikke bare resultert i død og fordervelse over bloggen og 365 prosjektet, men også noe positivt, nemlig mange spennede gjesteblogger. Heldigvis har jeg hatt tilgang internett nå og da og fått muligheten til å sjekke min egen blogg. Det har vært både nervepirrende, ekkelt (ja, Lena, jeg døde innvendig) og veldig morsomt. Må jo si dere har vært utrolig forsiktig og kanskje litt jernfattige i noen blogginnlegg. Jeg mener her hadde dere sjansen til å skrive hva som helst om meg eller annet også var dere så lite utleverende. Overraskende.. :)

Tenkte å dele ut en gjestbloggpris til den mest kreative og underholdende gjestebloggeren og det er vel ikke overraskende at prisen går til min lille bror Henke!!

Lattermusklene mine har vridd seg i kramper og til tider har jeg ledd så mye at kroppen min har kollapset som utbrente maratonløpere ved målstreken. Se og LE!!!


Fra spøk til alvor folkens! Henrik vinner månedens gjestebloggings og premien er et valg mellom disse tre duppedittene:

1. Et postkort som illustrerer de dødes dag.2. Brukt billett fra Frida Kahlo museet i Mexico City.3. Bokmerke i form av Jomfruen av Guadalupe.


Gi meg en lyd så skal jeg sende det til deg;)

P.S. Har forandret passord på bloggen. Begynte å bli litt paranoid med tanke på hvor mange som har hacket seg inn her. Men for all del, har noen lyst til å gjesteblogge igjen er det bare å spørre:)

Hasta luego!

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/2818d1ec599162b668ac49862dff771ed32f8fbf

5 kommentarer

Lena

28.jan.2010 kl.20:06

Velkommen hjem!:) Er du med på spåkveld i morgen?

Christine Wendelblogg

28.jan.2010 kl.21:10

Takk takk! Skal være snill kjæreste og være med en ensom og forlatt Lasse i morgen. Han har gått for lut og kaldt vann i to uker vettu og trenger litt oppmerksomhet.. Men Jannicke kommer kanskje på lørdag, tenkte kanskje noen øl og en tur ut?? Er dere med?

Jannicke

28.jan.2010 kl.22:11

Most likely kommer jeg lørdag! Hurra! :D

ana

28.jan.2010 kl.23:49

Mexico er et sted jeg ønsker å besøke, håper du poster masse spennende og gode tips derfra:)

Henke

29.jan.2010 kl.00:36

bokmerket er så meg..... se for deg meg på blinderen legge bokmerket tilbake i Karl Marx, for å ta en sup av den raffinerte iskaffen min..... mens jeg gestikulerer til baristaen i kaffebaren på Helga Eng til å komme med en ny serviett så jeg kan tørke truten.... men likte også den første.... kan jeg få begge? btw..... dere har kjøpt med sombrero?

Skriv en ny kommentar

hits