Ett stykk mexicansk nakenhund

God dag. Eller god kveld for mange av oss. Det er mannen i huset. Som den oppriktig gode kjæresten jeg er oppfyller jeg ett ønske min solbrente hustru hadde. Nemlig å blogge om en nakenhund hun hadde tatt bildet av i Mexico. Ta det med ro, dere skal slippe random gjestebloggere nå siden Christine kommer hjem på onsdag. Men ja, til innlegget.

Det er vel ingen hemmelighet at jeg og Christine har lyst på en hund. Ikke en stor hund som jeg potensielt kunne ridd på til jobben. Selvom det hadde vært pretty epic. Nei, jeg snakker om en søt liten hund jeg kan ha på fanget. Kose med og som selvfølgelig har en deilig myk pels som gnukker seg inntill min hud mens den ser opp på meg og tenker "Å GUUUUD JEG ELSKER DEG!!!". Vel, en naken hund er ikke av den rasen:Jeg vet ikke hva Christine prøver å hinte til med å sende dette bildet til meg. Psykisk terror eller bare litt for mye tæning. Uansett kan jeg garantere at den ikke kommer til å ligge oppå mitt fang og tenke "Å GUUUUD JEG ELSKER DEG".

3 kommentarer

Henke

26.jan.2010 kl.01:43

Sorry rakk ikke hjem til midnatt, var hos en kokk å klipte håret og tatoverte oss (mine svenske kompisar Sara och Frida-Lisa)

Når er Paradise Crewet på gardermoen? vet noen det? vurderer å delvis overraske de.....

sayonara

Jannicke

28.jan.2010 kl.18:00

Åh guuuuuuuud så stygg!! Hund, altså.

Christine Wendelblogg

29.jan.2010 kl.14:33

Jannicke: Stygg?? Så søt han er, et fint trekk at du kan se huden rynke seg synes jeg..

Skriv en ny kommentar

hits