Gjesteinnlegg numero dos! av Henke

Hola Señors un Señoritas! Henke is back!.......ja, igjen, så klapp igjen kjeften, skjerp sansene og kom å sett dere på fanget så skal onkel Henke fortelle dere om dagens paradise/mexico hendelser.

-Christine var veldig fyllesyk når hun våknet opp i dag, hun lovte seg selv å aldri drikke tequila igjen (dette har visstnok skjedd flere ganger, men vi ser ikke noen tegn til karakterstyrke hos den skrumlevrede søsteren min til at vi får ta denne selvoppfordringen seriøst) derfor gikk de sene formiddagstimer til å spise, reparere og atter spise. Fikk inntrykk at det går mest i mexikanske kjøttboller med majones (ekte, vel å merke) favorittmaten hennes....

-For de som er vant til Mexicanske skikker, eller har tilbringt mer enn 20 timer i det landet, er det en ting som alltid hender når man ligger i sola å reparerer. Da kommer små Mexikanske guttunger løpende bort til fyllesyke gringos, med da mer sprit. Dette er som regel en azur-blå spylevæske lingende drikke som de heller ned i strupen på deg, og dette er akkurat nok til å gjøre deg såpass "pussa" (et ord jeg forøvrig lover å aldri mer putte i min munn) slik at man ikke kan si nei til tequilaen som selvfølgelig blir tilbudt deg 30 minutter senere..... sånn, der brøyt morgendagens løfte om å ikke touche tequila.

-Sist jeg snakket med syrran, for vel noen og 20 minutter siden, virket hun overstadig beruset, så full at hun hadde faktisk spydd litt oppi drinken til en av de andre deltagerene på Paradise Hotel, og nå leter de etter den skyldige. Etter at den "heldige" deltageren tok en bånnski(usj, stakkars boleklump).... det ser mørkt ut for morgendagens par-seremoni om de finner ut at det er Paradise-Christine som er skyldigSiden jeg ikke har blitt tilsendt noen bilder fra Mexico happeningen, legger jeg ut et illustasjonsbilde over hvordan jeg tror noen av de andre deltagerene i paradiset ser ut.... crazy stemning eller hva? fra v: Paradise-Rolf, Paradise-Wilmer og Paradise-Ragnhild (Ragnild som alltid går i rosa topper, og Paradise-Rolf er et av de sterkeste parene på paradise denne sesongen, dette fortalte ihvertfall Christine på telefon fra Nord-Amerika - JAAA! Mexico ligger faktisk i Nord-Amerika, og ikke i Latin, eller Sør-Amerika.... google it)

-Anyways syrran har det fint, eller vel.... hun lever hvertfall


Btw: passordet er fortsatt ikke byttet.... 


Henkis 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits