Reisefeber (de)light!

Så er klokka over to på natta og dermed kvalifiserer det vel til en ny dag. Ny dag betyr for mange, nye muligheter. For meg derimot betyr det en ny brikke i 365 puslespillet. De som kjenner meg vet godt at jeg HATER spill, foruten de jeg lager regler på selv. (Ironisk nok har jeg pakket med yatzy i kofferten. Urovekkende! Note to self: pakk aldri kofferten etter reisefeberen har slått inn..)

Min mor, søster og meg selv har stablet oss inn på en av byens hoteller i og med at flyet går relativt tidlig i morgen. Jeg har vært ute en vinternatt før og har derfor pakket med noe av det mest essensielle for flyreisen. Nakkepute og sovemaske. For å unngå skuffelser som eksempelvis oppdage at nakkeputa har punktert tok jeg en liten testrunde på hotellrommet.Det var søren meg ikke dumt for så sannelig oppdaget jeg at sovemaska hadde en unormalt løs strikk. (Godt brukt vet dere..) Ikke få panikk. Vennene mine kaller meg ikke MacGyver uten grunn. Jeg slo en snerten liten løkke på den slakke strikken, og vips var den som ny.Da tror jeg at jeg tar kvelden. Benytter også anledningen til å beordre Lasse til å gjesteblogge for meg på lørdag. Blir nok litt hektisk å lete etter internett etter 16 timers reise.

Good night!

P.S. Kom akkurat på hva jeg drømte om i går natt. Jeg hadde lus i håret. MASSE lus! Og de var store også. Drømmen var vel nesten mer et mareritt. Lena, kan du tolke igjen??

Én kommentar

Drømmefangeren

15.jan.2010 kl.11:09

Aah så heldig, Mexico er så fiint.. hvor skal dere i Mexico?

Skriv en ny kommentar

hits