Copycat og slanger

I natt hadde jeg en utrolig merkelig drøm. Det har jeg i grunnen veldig ofte, men denne morgenen husket jeg hver minste lille detalj. Selve drømmen var nok ikke logisk eller lett å forklare, men siden Hanne og jeg overnattet hos Lena i natt fikk jeg på morgenen i dag muligheten til å sette ord på det utrolig merkelige som utspant seg i mørkets timer.

Det startet med at jeg og en gjeng stod å hang ute et sted. Plutselig får vi besøk av en gigantisk slange eller ormaktig sak. Nå er det mulig jeg tar æren fra noen andre helter i drømmen, men minnes å huske at jeg tok noe stort og skarpt og hugget over slangen. Den delte seg i to, men selve innholdet eller skal vi si "hjernen" fortsatte ¨å leve inni skinnet på den ene delen.

Deretter ålte den seg av gårde og ut av synet. Oh shit, tenkte vi som sto igjen. Hva nå?

Av en eller annen grunn følte jeg et behov for å ringe min bror. Jeg enset at han var i fare! (Forresten en referanse til filmen "De dødes tjern" som vi så i går kveld:) Henrik tok telefonen og var tydeligvis i et smertehelvete. Rettere sagt ble han torturert. Slangen hadde funnet Henrik på et hotell og tatt han som gissel. Henrik skrek og hylte, men fortsatte likevel å snakke i telefonen.

"Vi må redde Henrik", ropte jeg. Lasse som stod ved siden av meg hadde plutselig vokst enda høyere enn det han er og minnet litt om en type alv fra Ringenes Herre. Med en besluttsom mine tok han tak i meg og vi løp av gårde med laaaaange alve-steg.

Ikke lenge etter var vi ved hotellet som var en labyrint av korridorer, heiser og rom. Vi tok av oss jakkene og startet jakten på slangen og redningen av lillebror. Dette varte veldig lenge, og underveis møtte vi på masse folk som ikke hadde kontroll på verken kroppsdeler eller annet. De gjorde rare ting og virket som de var styrt av noe overnaturlig.

Det ante oss at det ikke bare vart slangen som torturerte Henrik, men et annet vesen som samarbeidet. Dette dyret visste jeg instiktivt at var en "Copycat". Hva en copycat er, eller hvordan den så ut var klart som krystall for meg i drømmen, men den er nok umulig å beskrive i våken tilstand. Utseendemessig lignet den litt på en dverg-naken-katt, med bittelitt pels. Den var gul og utrolig rask, noen ganger usynlig også.

Denne copycat'en kunne styre alle mennesker med sine tanker og det var nettopp det den hadde gjort mot Henrik ved å få han og andre rundt han til å vri håndleddene hans og gi han støt. AlveLasse og jeg på slep fant tilslutt Henrik og prøvde å røske han løs fra torturen. Merkelig nok fikk vi det til og Henrik kunne løpe av gårde til trygghet.

Vi derimot måtte ta ansvaret å drepe slangen og copycat'en. Etter dette husker jeg ikke så mye mer, annet enn at vi lurte de to onde med å ta en heis opp og ned mange etasjer. Etterhvert fikk vi overtaket og på en eller annen måte tilintetgjort de to.

Da det hele var over var det bare å gå hjem, Lasse hadde tydeligvis funnet jakka si, mens jeg måtte lete masse etter min.Å tolke denne drømmen klarer ikke jeg. Men den ballen har Lena sagt seg villig til å ta i mot. Hurra for det. Kanskje litt skummelt også, hun kan nemllig være litt hard og brutal i tolkningene sine. Det er vel uansett verdt det. Sjekk innom bloggen til Lena for en tolkning. Hun tar også på seg oppdrag fra dere lesere, om dere har drømmer å løse opp i..

7 kommentarer

Lasse E. Olsen

13.jan.2010 kl.22:27

i wish i was an elf

Henke

13.jan.2010 kl.23:18

bwahahaha..... tror denne nesten topper Enrique Iglesias drømmen min.....

episk "Henrik tok telefonen og var tydeligvis i et smertehelvete." hahaha

Christine Wendelblogg

13.jan.2010 kl.23:45

Den var ganske heftig ja.. Stakkars deg. Har aldri vært så redd for at du skulle dø siden vi var små og du falt i vannet og Pappa hoppet etter med klærne på.. Sukk!

Hanne

14.jan.2010 kl.01:39

haha, det her Christine, er den beste tingen jeg noensinne har hørt etter at jeg har våknet. Den topper lett Henkes drøm (aka hemmelige begjær for Enrique). Beste manus-start ever til vår kommende film. Kjekt nå som du er journalist og greier og vi kan få deg til å skrive våre egne anmeldelser.

jannicke

14.jan.2010 kl.07:47

Du enset at han var i fare.

Takk for en god latter! :)

Therese

14.jan.2010 kl.08:55

Tusen takk for en herlig start på arbeidsdagen, sitter og flirer for meg selv her..hehe :)

Lena

14.jan.2010 kl.17:17

Challenge accepted!

Skriv en ny kommentar

hits