A trip down memory lane..

Søndag.

Hva skal man si. Søndag er så finfin dag egentlig, men ettersom jeg jobber på museum og som regel i helgene, har jeg sjelden den typiske søndagsfølelsen. Husker før i tida da søndagen var fri og kunne fylles med alle mulige aktiviteter og man sto opp tidlig for å se på tegneserier mens man spiste opp restene fra lørdagsgodiset. Mitt var som regel spist opp av en viss lillebror som gjorde sport i å spise andre sitt.. Bitter.

Dette var vel ikke akkurat i fjor som dere sikkert skjønner. Jeg er ikke en sååå ung loppe. Neida, jeg er jo voksen. Huff! Nå er søndagen enten fylt med jobb, eller en sjelden gang fri og da sover jeg lenge, står opp og får dårlig samvittighet for at jeg har sovet så lenge. Det suger litt å bli voksen egentlig.

Derfor er dagens bilde et vaskekte retrobilde fra det glade åttitall, med en liten Christine som brukte søndagene til tegneserier, godis og ski i gata jeg vokste opp. Sukk!Det var tider. Back in the days!

Tar gjerne imot kommentarer fra dere selvutnevnte motebloggere der ute om otfitten. Vurderer å skaffe meg en kopi i en noe større størrelse. Hadde gjort susen i denne stygge kulda..

3 kommentarer

Maja

10.jan.2010 kl.22:53

åh, før, når jeg var mindre brydde jeg ikke om det var søndag eller mandag. begge dagene var like fine. nå er det helt annerledes. heh.

Christine Wendelblogg

10.jan.2010 kl.23:34

Maja: Det er rett og slett ganske fint å være barn. Savner det jeg altså..

Therese

11.jan.2010 kl.10:14

Herlig bilde, det var absolutt tider :)

Skriv en ny kommentar

hits