Twilight-forest-ish..


Canon 5D mk II, Lensbaby f.2.8

"Det minner meg om Twilight", sa min lille søster da hun så dette bildet. Javel, tenkte jeg. Kanskje det. Får litt guffen følelse av å se på bildet samtidig som jeg liker det. Lensbaby er så sinnsykt kult og gir en passe dramatisk effekt når man ønsker det.

Vel vel.. nok om deeet!
Det er forresten mye spennende som skjer om dagen. Har en del prosjekter på gang, blant annet en utstilling i mars med to andre jenter som også har studert foto i England. Kommer nok til å skrive mer om det etterhvert, men det må nok være litt hemmelig enda..

Om en uke er jeg langt unna -20 kuldegrader og snø. Da er jeg nemlig i Mexico! Det er helt sprøtt å tenke på og jeg gleder meg som en unge. Reisen er ikke ferie, men faktisk jobb. Det passer meg helt perfekt å kombinere to av de beste tingene jeg vet om, nemlig reise og fotografering. Vi er et lite "team" som skal ned å besøke en indianerjordmor som driver med urgamle tradisjoner innen jordmoryrket. Det er selvfølgelig min kjære mor som skal styre skuta, men vi har også med tolk, meg selv som fotograf og min lillesøster som moralsk støtte.

Ellers kan jeg jo reklamere litt for en annen utstilling jeg har bidratt med bilder til. Den heter så mye som: Horten, fra belgkamera til photoshop. Utstillingen er kuratert av Marthe Marie Strand og jeg er fotograf i godt lag med Anders Beer Wilse som fotograferte for sånn ca. 100 år siden. Ta turen til Preus Museum for å ta en titt..

8 kommentarer

Cathrine E.N

09.jan.2010 kl.23:30

Bildet er stilig :)

Merethe Engh

09.jan.2010 kl.23:43

Kult bilde :) Og ja, det får meg faktisk til å tenke på Twilight også.. :P

Marthe Wendelborg

09.jan.2010 kl.23:58

ah, twilight! Nå mangler det bare at du tar et bilde av Edward også :)

Sia - en fotoblogg

10.jan.2010 kl.00:45

tøft :)

Henke

10.jan.2010 kl.01:29

Jeg stiller selvfølgelig opp som Ed-modell, hah vennene mine sier at jeg ligner på han hele tiden hvertfall :P

Jannicke

10.jan.2010 kl.11:41

Marthe har litt rett, det er litt Twilight-ish. Stemmer også for Henke som Edward...Hehe

Christine

10.jan.2010 kl.12:27

herregud, god tur da dåsa! skal si du kommer deg rundt ja :) utrolig spennende

Christine Wendelblogg

10.jan.2010 kl.23:33

Christine: Ja, jeg skal virkelig ikke klage. Dette er jo en drøm i oppfyllelse å bli sponset reise for å fotografere! Jeg er heldig!

Skriv en ny kommentar

hits