InternettdepresjonJeg var faktisk ikke klar over at jeg er så innmari avhengig av internett. Mailing og googling er visst en stor del av livet mitt og jeg føler meg ganske så hjelpeløs uten. Da Lasse og jeg kom til Tjøme i går kveld var modemet kaputt og vi så på hverandre i desperasjon. Hva gjør vi nå? Vi lekte en lek der jeg var wikipedia, men mitt lager av informasjon var nok ikke bra nok. Da kom jeg til å tenke på mitt eneste nyttårsforsett. Nemlig 365 blogginnlegg. Nooo, nektet å la prosjektet gå i dass etter kun TO dager. Ringte min hjelpsomme søster og fikk henne til å gi et gjesteinnlegg for å holde prosjektet i live.. Heldigvis var hun snill og skrev pent og ordentlig på bloggen.. Takk for deet!

I dag har jeg vært litt i studio og lekt meg litt med 5D mk II'en min. Gøy! Heldigvis er det internett her, og da la de verste abstinensene seg..

Bilder fra dagens studio session kommer nok etterhvert..

4 kommentarer

Marthe Wendelborg

04.jan.2010 kl.19:08

Haha, mailing og googling! Nå lo jeg godt!

Foresten kommer du idag eller? mamma venter på telefon :)

fint bilde forresten!

Christine Wendelblogg

04.jan.2010 kl.19:18

Ha ha.. Mailing og googling er det som gjelder:)

Har sendt mutter melding om at jeg ikke kommer før i morgen. Ringer henne senere..

wictor

04.jan.2010 kl.21:25

Hmm.

Etter 30 år på Roskildefestival er det stadig oftere mange som spør hvordan vi klarte oss; det å finne hverandre, og attpåtil være oppdatert og informert blant 100.000 mennesker, UTEN Internet og Mobil.

Hvordan går det ann?!?!?

Æææhh. Hmm. Sorry...

Kan desverre ikke huske hva vi gjorde.

Christine Wendelblogg

05.jan.2010 kl.17:05

Det er så sant Wictor.. Men det gikk jo ganske så greit å gjøre avtaler og ringe fra fasttelefonen den gangen. Synes nesten det er litt trist hvordan det har blitt. Det er umulig å være utilgjengelig nå om dagen..

Skriv en ny kommentar

hits