Godt nyttår da dere..Jeg feiret nyttår med brask og bram i Oslo med gode og fine venninner. Det var kalkun, vin, dessert og hæla i taket. Klokka tolv gikk vi opp på taket av bygningen og så masse raketter over hele byen. Alt i alt en veldig fin avsluttning på 2009.

Da jeg våknet i dag morges forsto jeg verken opp eller ned og hvor i verden jeg var. Etter en kjapp vurdering i mitt trege hodet med en meget trang hjelm for anledningen, gikk det opp for meg at jeg lå på rommet til Jannicke. Hadde nemlig sovnet i fosterstilling på hennes seng og der ble jeg helt frem til morningen.. Ja ja..

Nok om nyttår. Selv om den første dagen i 2010 ikke kan beskrives som den beste, har jeg store planer og håp for det kommende året. Har en plan om å gjøre et 365 prosjekt på bloggen. Altså et bilde eller innlegg om dagen i et år. Det er kanskje litt veeel naivt og usannsynlig at jeg får det til, men jeg kan jo prøve..

Og da passer det jo fint at det er så sinnsykt pent ute. Det klør i fotofinger'n min hele tiden når det er så fint lys som nå.
P.S. Jeg har kjøpt nytt kamera! Dette bildet er altså tatt med.. hold dere fast: Canon 5d mk II og Canon 85mm 1.8

3 kommentarer

<3 Lailasimonsen

02.jan.2010 kl.00:11

søt blogg :)

hva syntes du om sminkevideoen min? - på bloggen ->

klem Laila :)

Marthe Wendelborg

02.jan.2010 kl.00:21

Så bra du hadde en fin nyttårsaften!:)

jeg liker prosjektet ditt! Gogo!

Therese

02.jan.2010 kl.14:00

Nydelige bilder som vanlig snuppa :) Jeg er veldig for den 365 prosjekt planen din, gleder meg til å lese blogg hver dag :)

Skriv en ny kommentar

hits