Disco Sandy

Utrolig effektivt å ha mye å gjøre. Eller det vil si, jeg er sabla effektiv i Photoshop når jeg egentlig skal jobbe i Word, og omvendt. Journalistikkstudiet tar enormt mye tid med lesing, research, sette opp plan og ikke minst skrive. Jeg er kanskje ikke den kjappeste jenta på tastene, men det kommer seg.

Ble litt lei i stad og dro istedet frem bildene av Marthe som vi tok i studio for noen uker siden. Har sykt mange stilige å velge mellom og stakkars søster venter tålmodig på resultatet. Det kommer i rykk og napp..

dobbelmarthe

Må få lov til å skryte av den flinke søsteren min siden hun ikke gjør det selv. Marthe er nemlig skuespiller i Risør Musikkteater og i år setter de opp Grease. Forrige uke fikk de tildelt roller. Siden Marthe har hatt de merkeligste drømmer at hun kom til å bli både en bak-and (bokstavelig talt en and i bakgrunnen) og vaskedame i tredje akt, var vi naturligvis veldig spent på hvilken rolle hun faktisk fikk. Ta ta ta ta... jaggu ble det ikke den blonde, yndige og uskyldige Sandy!

Wawaweewa! Dere får besøke bloggen hennes og gratulere henne der om dere føler for det. Jeg kommer til å sitte å sippe på første rad når Grease skal vises. Skal ikke så mye til før jeg blir rørt gitt. Skulle vært betalt gråtekone, som mormor alltid sier.. Søtt!

Én kommentar

Marthe Wendelborg

27.okt.2009 kl.20:09

Å tusen takk Stor bror!!

Gleder meg til enda en photoshoot, det blir gøy! :)))

Skriv en ny kommentar

hits