Jeg har fått en utfordring..

..av Kristin, en veldig hyggelig dame som har booket flere fotograferinger hos meg. (Fotograferingene er likesågodt både nå og til sommeren og jeg gleder meg!) Har sett slike utfordringer på blogger før og det er jo i grunnen en fin måte å bli bedre kjent med folk bak bloggene. Jeg gir det en sjanse, man kan jo ikke bare si nei til utfordringer i livet.. Store som små:)

1) Skriv 3 ting du husker som om det var i går:

1: Da lillesøster og jeg ruslet rundt på Jamaica på julaften i fjor. Hele familien var på cruise i Karibien, men grunnet tusen ulike meninger om dagsplanene endte Marthe og jeg opp med en liten tur helt alene. Havnet etter mye spørsmål om joint og fest av ulike jamaica-menn i en type shopping-gate. Kikket litt her og der og plutselig ut av intet lå det en mann sammenkrøplet med beina tredd over hodet midt i gaten!! WTF tenkte jeg og dyttet Marthe foran meg. Mannen var ingen krøpling, men brifet med sine gummitarzan-kunster så dumme turister skulle putte penger i lua hans. Plutselig fikk vi øyekontakt og han begynner å gå på hendene mot oss. (Ja, han har fortsatt beina slengt over skuldrene!!) Jeg føler meg presset i et hjørne og før jeg rekker å tenke meg om løper jeg med et hyl fra Marthe og forbi mannen. Innbiller meg at jeg følte den ene freakshow-foten streife meg på leggen idet jeg løp forbi.. Grøss og gru! Dette var muligens mer flaut for lillesøster enn meg selv.

jamaica
Bildet er tatt like før den grusomme krøpling-mann opplevelsen..


2: Første gang Lasse sa.. kremt... he he.. dere vet. G.I.D. (for å være litt fjortis) til meg. Vi var ikke kjærester på dette tidspunktet og jeg er ikke en person som er kjent for å slenge kjærlige ord og kjærlighetserklæringer rundt meg til en hver tid. For å si det sånn, så fikk jeg litt sjokk og greide liksom ikke å tenke konstruktivt over hva man faktisk sier tilbake. Dermed ble svaret kanskje tidenes mest klomsete og kleine. Trenger ikke si mer. (Makan til utleverende jeg ble nå. Hva skjeeer!?!)

3: Da Leroy døde! Altså han som spilte Leroy i filmen FAME. En god venninne som heter Admaya og meg selv var veldig inspirert av Leroy da vi gikk på danselinjen ved Trøndertun folkehøgskole sammen. Vi pleide som regel å tøye spagat i trappene på skolen og det ble med andre ord mye banal åttitalls-dans rundt omkring. En tidlig morgen satt vi på rommet i Øst 2. Vi hadde skulket frokosten for å sove lenger og spiste Mr.Lee nudler i stedet. (Sunne dansere.) Skrudde på radioen for å overdøve nudelslurping, og P3 nyhetene runget ut i rommet. Ut av det blå fortreller nyhetsdamen at Leroy er død!!! For en sorg! Admaya og jeg bestemte oss for å hedre Leroy ved å møte opp til jazz-timen denne morgenen med pannebånd og sprakende 80s outfits. Da vi ventet på at timen skulle begynne fikk vi beskjed om at den var avlyst. Da ble eneste løsning å danse for Leroy (R.I.P) rundt på skolen i stedet og siden den stund har vi tatt navnene Leroy-Osman og Leroy-Wendelborg. True story!

2) Skriv 3 ting du misliker:
Vel, i fare for å tråkke på tær, tør jeg ikke være helt ærlig om hva jeg egentlig misliker mest her, men..

1: Folk som snyter seg i offentlighet.

2: Se på sykehusaktige serier eller filmer på TV mens jeg spiser. Gulp! Det trenger ikke være så spesifikt, men i alle fall alt med blod, gørr, mord eller organer er uaktuell tv-dinner. Trenger heller ikke være tv. Om noen setter en sprøyte, kaster opp, blør eller pirker i åpne sår mens jeg spiser mister jeg garantert matlysten.

3: Urinlukt! Særlig gammel urin. Jeg er et sårbart vesen som aldri kunnet jobbet med kropper, og jeg beundrer folk som jobber i helsevesenet.

3. Skriv 3 ting du liker godt:

1: Kjæresten, familien og vennene mine:)

2: Å ta bilder, enten på jobb eller f.eks på reise. Koser meg veldig når jeg velger ut bilder og redigere.

3. Liker veldig godt sjokolade! Mmmmm.. Skulle gjerne spist sjokolade hver eneste dag! :)

4)Skriv 3 blogger du besøker daglig:

1: Fotograf Lisa Wikstrand Hun tar fiiiine bilder! Inspirerende!
2: Linnea  Morsom og spydig!
3: Christina Fraas Kul jente!

5) Skriv ned 3 sanger du hører på for tiden:
1: Lykke Li - Little Bit
2: Ray LaMontagne - Be here now
3: Duffy - Warwick Avenue

6) Skriv ned 3 tv-programmer som du følger med på:
1: Grand Designs (Love it!!)
2: The City
3. Heroes (Gleder meg til julemaraton Marthe)

7) Skriv 3 bloggvenner du vil sende denne videre til:
1: Jannicke
2: Marthe
3: Hanne

3 kommentarer

Lasse E. Olsen

20.okt.2009 kl.15:12

Jeg husker som igår den gangen jeg skulle prøve en dress og mannen som hjalp oss spurte om vi skulle gifte oss. Da var det en som freaket ganske bra ut og det var ikke meg...

Mats

20.okt.2009 kl.20:20

Nå føler jeg at jeg kjenner deg mye bedre Christine. Du er flink til å skrive og jeg syns det var moro det jeg leste. Spesielt det når du skrive fra turen du var sammen med din søster. Jeg ser det helt klart for meg hvordan du skriker og løper derfra. Tommel opp fra meg :)

Christine Wendelblogg

20.okt.2009 kl.23:29

Ha ha.. Takk for det Mats. Det var fin og hyggelig konstruktiv kritikk. Tommel opp tilbake fra meg.. :)

Skriv en ny kommentar

hits