Assistenten

Torsdag og fredag assisterte jeg Vegard på en type motefotografering til katalog i Skien. Måtte stå opp grytidlig, men det var definitivt verdt det. Vegard er utrolig flink, han er effektiv og kreativ, ble veldig inspirert og gleder meg til å se bildene. Det er utrolig morsomt å se proffe modeller i action, og jeg ble temmelig imponert.

img0024

Vi var på location så tidlig at det lå en nydelig dis over elva (IKKE sjøen som jeg klarte å kalle det..) Fint i Skien!

img0028

Vegard er alfahannen på sett og markerer sitt området ved å spankulere rundt fotoutstyret sitt.

Vurderer å kjøpe meg en California Sunbounce etter å ha blendet modellene med den i to dager. Og den andre var også fin, hva heter den igjen Vegard?

Disse bildene er tatt med min iPhone altså..

5 kommentarer

Kristin

11.okt.2009 kl.12:33

Skien er fin vet du:-) Men Porsgrunn er enda finere:-) Men det er kanskje fordi jeg er derfra..haha! Har du ledig for bilder av ungene i november en gang? Tenkte det også kunne bli fine julegaver. Klem Kristin

Christine Wendelblogg

11.okt.2009 kl.12:42

He he.. Har inntrykk av at Porsgrunn og Skien folk er ganske patriotiske. Det må da tyde på at det er en fin plass :)

Vi kan definitivt fikse fotografering i november. Hva passer best for deg? Ukedag eller helg? Det blir jo knallfine julegaver! ;)

vegard

11.okt.2009 kl.16:17

yooooo, takk for så hyggelige ord og supertakk for hjelpen! Du var en flinkis! Du blei ganske skjessen på en fluesmekker ja! (http://www.sunbounce.com/cms/index.php?id=swatt_the_light0&L=1) både den og reflektskjermen fra California Sunbounce er knallbra! Freshe iphone bilder også! :)

ChristineWendelBLOGG

11.okt.2009 kl.16:29

Ha ha.. Jeg fyyyyyyyyser på en giga-fluesmekker!

Kristin

11.okt.2009 kl.18:04

En helg hadde passet supert, for da kan jeg ha med far også:-) Hva med lørdag 14.november? Hadde det passet for deg? Stor klem Kristin.

Skriv en ny kommentar

hits