Student igjen!

Jaggu har jeg ikke hevet meg på skolebenken nok en gang. Eller det vil si hjemmekontoret mitt med min kjære iMac og internett som verktøy. Jeg har nemlig begynt å studere Journalistikk deltid ved NKS og Høgskolen i Oslo.

Har siden jeg var ganske så liten drømt om å kunne skrive godt. Det startet som dagdrømmer da jeg gikk barneskolen om å bli Norges yngste forfatter, og dermed bli intervjuet i beste sendetid av selveste Claus Wiese. Dere barnerumper der ute husker nok ikke han, men kan vel sammenlignes litt med Skavlan. For å realisere denne litt naive drømmen startet jeg å skrive en bok om min yndlingshobby, nemlig hest. Kort fortalt handlet boka om en hest som hadde stukket av fra stallen, mens det etterhvert viste seg å være kriminalitet involvert. Hesten var nemlig stjålet!!!!!

hesterbest

Vel... boka ble aldri ferdig. Jeg skal vel ikke skryte på meg alt for store bokprosjekter etter dette. Har i grunnen ikke skrevet så mye annet enn hundreogørten dagbøker og litt blogg. Derfor realiserer jeg nå jentedrømmen om å skrive litt serious business. Målet er å kombinere fotograferingen med skriving og kanskje reise rundt i verden for å kombinere mine aller største interesser: foto, reise og skrive. Forhåpentligvis kan jeg tjene noen slanter på det også.. Wish me luck!

lomochristine

Så da er det bare å starte.. Hmmm.. Ikke så enkelt det. Må si det finnes mye distraksjoner overalt som hindrer meg i å sette meg ned foran tastaturet. Tror jeg må lage meg litt kaffe, eller kjøpe meg en flaske vin. Inspirasjon kom til meg! Kan ikke akkurat begynne å skrive en bok om hester igjen. 

..eller kanskje..  

5 kommentarer

Superbelle

14.sep.2009 kl.21:22

Yes you can!

Christine

14.sep.2009 kl.21:45

of course you can do it :) du er så flink vettu har stor tro på at dette blir bra.

Lasse E. Olsen

14.sep.2009 kl.22:58

go go go

jævli bra fotograf som har tatt det bildet av deg. fin fokus

Kjetil Simonsen

21.sep.2009 kl.23:02

Hørtes ut som et lurt valg Miss Wendelborg.
Blir bra kombo med foto det skal du se!

Jeg digga bildet Lasse ;) Flink modell åsså da!

Christine Wendelblogg

22.sep.2009 kl.22:07

Det er bra du synes det er bra valg Simonsen. Håper det kan brukes til det jeg vil til slutt! :)

Skriv en ny kommentar

hits