Tjømelørdag

Lørdag dro Lasse og jeg til Tjøme på middag hos mammaen og pappaen til Lasse. Fikk også endelig treffe farmoren til Lasse som jeg har hørt så mye om. Vi spiste kjempegod mat ute på verandaen (nei, det var ikke for kaldt Marit, he he) siden det tross alt er juni. Koste oss med litt vin også, alle unntatt Lasse the driver. 

mg2252

Tjøme er så fint! Minner meg om sørlandet og Lyngør. Ingen steder er så fint som ved vannet på denne tiden. Fikk med meg Tante Astrid og Lasse ned til vannet for å ta noen skikkelige klisjebilder. Men hey! Ingen har vel vondt av en klisje i ny og ne..

mg2253

4 kommentarer

Hanne

07.jun.2009 kl.11:38

fint=)jeg tror faktisk jeg aldri har vært på tjøme *shame*. Eller jeg kjørte kanskje mot de traktene da jeg jobbed med alarmgreier, men kom meg aldri til vannet.Møtte på en veldig sur mann som truet med å ringe politi fordi jeg ikke hadde ID da. "hei, jeg er en liten blond jente og jeg har stjålet hafslund jakke, perm, skjemaer, brosjyrer, kontrakter og genser for å se hva jeg kan stjele i huset ditt!"...ja.Når det er sagt så gleder jeg meg til å komme meg vekk fra vinter, til norsk sommer!

Lasse E. Olsen

07.jun.2009 kl.15:10

det var veldig koselig igår

Superbelle

07.jun.2009 kl.19:46

Thumbs up!

Marit<3

12.nov.2009 kl.17:57

gud så søte bilder...

Skriv en ny kommentar

hits