m.i.a. at spenst... not!!

working out

Pumpa litt jern på Spenst i dag som jeg jo pleier å gjøre minst 7 dager i uka... (obs obs.. stor jug!) og tenkte å prøve noe nytt og helt crazy. Bruker å høre på min vanlige velgjennomtenkte treningsspilleliste innholdende musikk som får meg til å pushe de mangesifferede kiloene enda flere ganger og svette et par liter mer. En veldig fin liste spør du meg med alt fra Turboneger, Gluecifer, The Gossip, gode gæmle Justin og ikke minst Queen med "Don't stop me know". Her snakker vi musikk ute etter å motivere folkens!

Siden jeg jo hører på denne lista syv dager hver uke (obs obs.. fortsatt jug, juks og bedrag), tenkte jeg at jeg vil høre på noe annet. Satte på M.I.A. Hun er så sinnsykt rå! Jeg har i grunnen hørt litt på henne før, men jeg hadde aldri tenkt at det passet så bra til styrketrening.

Ble temmelig gira der jeg spurta rundt (obs: overdrivelse) fra den ene maskinen til den andre. Til slutt ble jeg nesten litt flau over meg selv, da jeg merket at jeg begynte å digge musikken med hele kroppen. Også kalt danse, innimellom apparatene. Heldigvis var det ikke så sinnsykt mange som hadde lagt turen til Spenst på denne tide av døgnet.

Så en anbefaling der altså.. 

Og forresten, på bildet over ser dere både M.I.A. og mitt "dagens outfit". You like?

4 kommentarer

Mette

03.jun.2009 kl.02:31

I LIKE!!! Haha, så bra at du enda pumpe jern som en wrestler! Som good old days! Viktig m inspireranes music altså. Husk nu å ikke trene FOR hardt, huske du treng hviledaga, LOL x

Therese

03.jun.2009 kl.08:32

Me too!! Det bilde av deg er drit bra, nesten litt freaky :)Du minner meg litt om de pilates damene på den pilates videon vettu..hehe

Marthe

03.jun.2009 kl.10:45

Hahaha, jeg så ikke at det var deg i ho dama med en gang! ekkelt ekkelt, haha.. Keep on the good work, støvsugermannen. :)

ChristineWendelBLOGG

03.jun.2009 kl.11:58

He he.. Jeghar alle de gode rådene dine i bakhodet enda når jeg trener Mette. He he... Kan høre deg inni hodet mitt.. Good old days at La fitness. Vi var ganske flinke den gangen ha.. Bortsett fra at vi som regel gikk på restaurant eller cafe rett etterpå da.. Hehe..

Freaky bilde?? Nå skjønner jeg ikke hva dere mener!?! Jeg knipsa det med selvutløseren i garderoben på spenst. Egentlig litt arg på at håndkledet er så lite..

Skriv en ny kommentar

hits