Parklife..

Forige uke tok Lasse og jeg en tur med Tante Astrid til Oslo og Tåsen Hills. Skulle besøke Vegard og henge litt i Oslo. Vi grilla og skravla, deretter skulle Vegard brife med Longboardet sitt og tvinge oss opp på det etterpå. Var egentlig litt gøy, men jeg hadde ikke klart å stå oppreist om ikke superV holdt meg hardt. Lasse derimot takla ikke presset i det hele tatt, feiga ut i farta og tryna så lang han var.. Jeg lo... Jeg er ond... Unnskyld!

mg2057bw

Over kan du se superV i farta nedover Grunerløkka. Jeg var nesten like flink.. 

mg1977mg1988

Fredag hang vi rundt i byen. Jeg shoppa. Hurra! Satte oss etterhvert i Slottsparken med litt proviant. (Proviant = Dr.Pepper, Dagbladet Fredag og is) Venta på at streberne Vegard og Therese skulle bli ferdig på jobb. Noen fordeler er det faktisk med å være frilans.. 

mg1987

Hasta etterhvert til Grunerløkka hvor vi skulle møte Admaya aka Leroy og Lars Andreas. Spiste pizza på Villa Paradisio og drakk litt øl. Life is good! 

mg2011mg2007

De fleste som kjenner meg vet at jeg muligens er den eneste jenta i hele verden som helst sier neitakk til is, men det var helt frem til jeg plutselig husket den beste isen "Kræsjpink". Oh yeah.. Tyggis og is i samme pakning. 

mg2004

mg2005mg2016

Tess og jeg fant ut at å henge i park minner veldig om Brighton. Bortsett fra at i Norge blir man sjelden tilbudt hasj eller sterkere saker åpenlyst. Hendte oss en gang vi satt i the Level rett ved leiligheten vår i Brighton. Utrolig merkelig signaler vi sendte ut til dealer-mannen siden vi satt å spiste kjeks med brie ost. Halllloooooo... Anywayyyyzzz, savner Engand, og faktisk Oslo. Tønsberg har ingen fine parker synes jeg.. Vel vel..

mg2034bw

Therese hadde på søte sko som klikker når man går. Det fortjener et bilde! :)

6 kommentarer

Hanne

01.jun.2009 kl.10:22

Har tønsberg noen parker? Hm...når jeg tenker meg om så har de jo gunnarsbø parken, men den er mer en gressflekk/bakke enn en park egentlig. Ekke no piknik der for å si det sånn.
Men det så skikkelig kos ut! Gleder meg til å komme til sol og sommer, her er det brrr...
Kræsj pink, yeah! (som de nå helt ute videre har byttet navn på!! uhørt ...bestis liksom). Må være norges versjon av kinderegg. Sjokolade, is OG tyggis;P

Lasse Endresen Olsen

01.jun.2009 kl.12:29

de har jo den parken ved svømmehallen. men det blir liksom ikke det samme. oslo har en fordel der.

Hanne

01.jun.2009 kl.13:11

Jepp, det er Gunnarsbø parken...Er vel ikke akkurat verdens vakreste park:P
Hadde vært kos med en ordentlig park i tbg.

Therese

02.jun.2009 kl.10:48

Hehe..den dagen i parken var vittig..syns dere må komme til Oslo litt oftere sånn at vi kan henge i parken og mimre litt mer :)

Mette

03.jun.2009 kl.02:36

nååååååå... kom tilbake daaaaa :)
æ og Sigrid har veldig lyst å begynne å skate by the way hihi.. heng dæ m, d der lange brette ser jo dødsdigg ut :) x

Christine Wendelblogg

03.jun.2009 kl.12:02

Har alltid hatt en indre drøm å være skate-jente. Er litt for redd for å tryne da, men med rett polstring går det nok greit.. Jeg er med. Vi kan ta det over skype:)

Skriv en ny kommentar

hits