Hvorfor er jeg født under en uheldig stjerne?

God påske alle sammen!

Vil benytte anledningen til å ønske de heldige tyvene av en mørk brun skinnjakke stjålet på Preus Museum påskeaften mellom 15.00 og 17.00 med en ny, fin og ganske kul jakke. Håper dere sitter med jakka på og den gode samvittigheten stikkende i nyra! Om dette var et forsøk på påskekrim så var det dårlig. Jeg har verken tenkt til å ringe Poirot eller andre flinke, eksentriske etterforskere for å løse dette mysteriet, men er veldig fristet til å oppsøke alle 10 menneskene som var innom jobb i dag for ta jakka mi tilbake. 

I kveld skal jeg velte meg i selvmedlidenhet, aggresjon og tårere. For ikke å snakke om å proppe i meg påske-egg sponset av de søte, snille foreldrene til Lasse. Var på Olsen-middag i går og det var innmari koselig! Masse mat, kaker, quiz og vin. :)

Glemte min store sorg et par minutter i stad da Lasse og jeg råna på Esso for plutselig å oppdage at det stod en helt identisk Nissan Cherry der. Helt sykt! Tante Astrid har en tvillingsøster. Hun var riktignok litt mer rusten og rølpete enn vår tante Astrid, men dog.. Måtte ta et bilde med min gæmle mobil, dette blir det første bildet av søsterene sammen. Fantastisk! 

futebilde003

2 kommentarer

Ikke*akkurat*en*lilladame

12.apr.2009 kl.10:07

JEG FØLER MED DEG, DEN JAKKA VAR KUL!! Føler så med deg at jeg var nødt til å skrive det i store bokstaver. Jeg låner gjerne ut min kjipe, grønne skinnjakke til deg, eller den kule, blå om du måtte ønske. De står til disposisjon. Hehe....

ChristineWendelBLOGG

12.apr.2009 kl.12:21

He he.. Takk Jannicke! Hjelper faktisk med litt medlidenhet. Krysser fingrene for at de kommer tilbake med den i dag.. Liker å tro at jeg har samlet opp såpass med karmapoeng! :)

Når kommer du forresten til Tønsberg?

Skriv en ny kommentar

hits