Easter peaster..

Fikk i grunnen en smule påskefølelse i dag, noe jeg ikke hadde regnet med å få i det hele tatt denne påsken. Skal stay in town og jobbe rett og slett hver dag hele påsken.

Men så ble jeg bedt med på en svipptur til Sverige (populært kalt HARRYTUR der det foregår heftig hamstring av kjøtt, flesk, ulike drikker med og uten alkohol.. osv) Med på turen var Karoline, Marthe, Pappa og meg. Stakkars pappa, han må jaggu holde ut med mye skravling. 

Fikk litt "godispenger" hver som i stedet gikk til klær. Det var hyggelig! Så spiste vi pizza, kikket litt til og hang på godisbiten eller hva det heter. Det var uansett kvalmende mye søtt og fargerikt der. Enormt glad jeg var mett på pizza da vi vandret rundt i hyller av neonfargede klisserier. Jeg kjøpte faktisk ikke noe. (Men det skal sies at jeg stjal noen peace-lakris-saker av Marthe i bilen på vei hjem.)

paskecollage

Folk var som gribber, og bittelitt flaut siden 99% av disse var nordbaggar. Kanskje ikke rart siden forsiden på VG reklamerte for Svenskehandel i dag.Ooooops sa kjerringa og slo seg på låret..

Da vi hadde fått nok kjørte vi hjemover til valper og middag... Koselig dag på påsketur! 

mg8489copy  mg8529

mg8495  mg8514  mg8527

3 kommentarer

Fredrik Høgestøl

07.apr.2009 kl.03:51

Høres ut som en vanskelig tur for faren din, kanskje jeg skal være med neste gang så faren din kan snakke politi og fotball med noen.

HVA ER GREIA MED Å VÆRE BORTE PÅ FØRSTE SOLDAG?! *shakefist*

Lasse E. Olsen

07.apr.2009 kl.11:50

vi skulle stjelt en valp med hjem. og kost med den. og når den blir for stor kan vi bare levere den tilbake:)

Christine Wendelblogg

07.apr.2009 kl.14:02

Skal si ifra neste gang jeg Freddy! Borte og borte fru blom, jeg var jo bare i nabolandet. :)

Jeg kan ta med en etter jobb i dag. Men da får du mate den hver andre time Olsen! He he..

Skriv en ny kommentar

hits