ZZZzz..

I det siste har jeg vært utrolig trøtt... Har fundert litt på grunnen til dette, for vanligvis har jeg ikke store problemer med å stå opp relativt tidlig, men i det siste har jeg sovet lenger enn Lasse til og med (og det sier litt!) 

Tror det må være et resultat av minimum et av disse alternativene:

- Noen spiker drikken min med sovepiller til alle døgnets tider!

- Jeg har flashback til tenåringstiden.

- Vi skrudde klokka frem forrige uke og dette ble en alt for stor omveltning i min rutine og rytme. (kremt kremt.. hvilken rutine???)

- Øyelokkene mine har vokst på seg noen kilo og blitt usannsynlig tunge.

Eller kan det rett og slett være at underbevisstheten min drømmer seg tilbake til forrige uke da Lasse, Marthe, Mamma og jeg tok en tur til Arendal. Var innom Jysk der Marthe og jeg slappet av i disse sengene: 

dsc00009  dsc00011

En sånn seng er definitivt på ønskelisten min! Den hadde madrass som formet seg etter kroppen og det beste av alt, en kontroll hvor du kan bestemme hvor skvist du vil bli!! Genialt og gøy! 

Etter jobb i dag tok jeg turen innom Skoppum der min gulliga søster var. Vi møttes i valpekassa og ble der med syv, myke, søte, små hunder som ikke har noe i mot å bli nussa på i timer i strekk. Jeg følte meg litt som en smokk da de tok feil av en pupp og min tommel og sugde seg optimistisk fast. 

futebilde010  futebilde003

3 kommentarer

Marthe

05.apr.2009 kl.02:16

hoho, nå vet jeg hva jeg ønsker meg til konf.! :)

ChristineWendelBLOGG

05.apr.2009 kl.10:06

Ha ha ha.. JA! Genial gave da! Den beste gaven, morsomt og nyttig på samme tid. Har hørt det er bedre for hjertet å sove med bena høyt: ergo den har helsebringende effekter attpåtil! :)

Lasse E. Olsen

05.apr.2009 kl.12:06

du har kanskje merki at jeg alltid skal hente drikke til deg.
drug her down!!

Skriv en ny kommentar

hits