Nerding på høyt nivå!

Denne dagen har vært fantastisk koselig! Vegard ringte da han var ferdig med foredrag på gæmleskolen og Lasse og jeg løp om kapp for å klemme den lille rakkern. Det var stemning og hæla i taket. Føles ut som en evighet siden sist, og det er det også.. Endte opp med en gruppeklem rett ved jernbanelinja. Episk!

grouphug

Ble jo selvfølgelig litt prating om foto og det var vel på det tidspunktet Lasse tok med seg brusen inn på "kontoret". 

Etterhvert øste det inn med gæmle idefagere, pizza på bordet og hallelujastemning. Skikkelig koselig å prate nerdete og internt igjen. Det er virkelig ikke alle man kan analyser alt fra printere, moms, foretak, objektiver og skattefradrag med i en halv evighet og likevel beholde enn viss respons med den man prater med.

Fikk ikke knipsa så evig mange bilder fra kvelden, men fikk satt opp et lite gruppebilde. Man er da ikke samlet en haug med fotografer for ingen ting. Her ser dere fra oppe til venstre og videre i sikksakk: Lasse, Fredrik, Hassum, meg, Vegard, Simonsen, Lena, Annika, Malin, Bente og tilslutt Marit som kom innom en tur rett før vi fikk satt opp studioblitzene. (Flaks!) 

gogjengen

I morgen skal jeg møte Jannicke for en kaffe. Jenta har jo vært i Makedonia i seks uker, tatt ny tatovering, fiksa på tenna så jeg er litt skeptisk til om det er enda større forandringer enn det siden sist.. 

3 kommentarer

Lasse Endresen Olsen

02.apr.2009 kl.23:58

Dere sære fotonærder er noe for dere selv

Vegard

03.apr.2009 kl.10:31

Knallbra kveld i går! Digg gruppebilde! og fantastiske stikkord du har lagt til i denne posten:)

Fredrik Høgestøl

03.apr.2009 kl.10:43

Grisebra :d

Skriv en ny kommentar

hits