Valpefødsel og Ungenplakat

I går så jeg en vaskekte valp bli født. Den siste og syvende valpen Jatzie pressa ut med med god hjelp av Pappa og Lene som veldig bra Jordmor/far-team. Fy søren det var facinerende. Nå er ikke akkurat fødsler helt fremmed for meg, har tross alt sett min egen søster blir født, men dette var noe annerledes. 
mg8476 copy

mg8469

Rett etter valpen kom ut, pappa fjerna en slags ballong rundt den, Henrik klippa navlestrengen og Lene fikk vite hvilket kjønn det ble.. måtte jeg farte videre til Horten. Der skulle jeg møte noen utvalgte fra Scenekunstensembelet, regissør Ruth, sminkører og hele pakka. Tok med meg Henrik som assistent. Alltid greit å ha noen til å bære og hjelpe til og han var overraskende dyktig i rollen.. 

henkemg8299

mg8289

Det var nok litt uenighet mellom alle hvordan plakaten skulle bli, men til slutt tror jeg vi kom frem til en bra løsning. Her er i alle fall resultatet. Karoline jobber på spreng med å kline på litt tekst og greier så det blir spennende å se sluttresultatet.. 

ungenplakaten

Ellers gleder jeg meg til torsdag, for da kommer Vegardio til byen. Så da blir det middag, mimring og fotonerding tenker jeg.. 

4 kommentarer

Vegard

31.mar.2009 kl.23:38

Yeeeah, middag, mimring og fotonøørding! tøffe bilder, spes. henrik tar jo helt av:) Vi sneiks!

henkis

01.apr.2009 kl.01:06

always and foreva!
KAN DU SE Å FÅ UT FINGERN Å MAILE OVER BILDET AV MEG I SNØEN ELLER?
lulz caps

Hanne

01.apr.2009 kl.10:58

har ikke henrik byttet tskjorte enda?

Christine Wendelblogg

02.apr.2009 kl.10:46

Stakkars Henke! Han har bare en t-skjorte. Eller egentlig to, du vet den Dolby-t-skjorta fra deg vettu Hanne. Men siden det var en gave har han ikke hjerte til å bruke den.. Han burde åpne et gi-meg-t-skjorter-fond der folk kan donere bort..

Skriv en ny kommentar

hits