Klar til avgang.. snart..

Nå er det en uke til Lasse og jeg tar en liten svipptur til Barcelona. Gleder meg veldig til å komme meg litt vekk fra Norge og lille Tønsberg nå. tenkt det, bar bakke og ingen snø what so ever!

Vi pakker selvsagt med kameraer for å få noen smashing bilder fra byen. Både Lomo, Lubitel og Canon skal være med oss hele turen.. selvfølgelig! :)

barcelona

Før den tid skal jeg ha en photoshoot (som det så norsk heter) med et par gravide jenter ute i snøen på onsdag.  Bildene skal brukes i bokprosjektet som min mor og jeg driver med litt sånn innimellom alt annet. Er veldig spent på hvordan været bestemmer seg for å bli på onsdag siden vi er relativt avhengig av at det er klart , fint og kaldt.. 

På lørdag skal jeg fotografere den årlige plakaten til scenekunstensemblet i Horten.  I vår skal de sette opp "Ungen". Hmmm.. Vet i grunnen veldig lite om denne ungen, må nok gjøre litt research på den forestillingen før det nærmer seg.

Dagen før avreise er det ny åpning på Preus Museum. 8.mars. Kvinnedagen. Dagen da Christine Wendelborg fyller hele 20-something and a half. Hurra! Skal jobbe med Lena. Må anbefale alle som leser dette og i tillegg har litt fotointeresse, å tre på de røde strømpene, klikke på seg jerntrusa og ikke minst ta med seg medlemskapskortet til kvinnegruppa Ottar, før de hiver seg rundt og dukker opp på museet. Det blir til og med konsert med et jenteband (selvfølgelig) "Lucy and the red stockings"! Rock og roll! 

Selve utstillingen er 8 kvinnelige fotografers arbeider som finnes i samlingen til Preus museum. Snakk om gjennomført opplegg!  :)

redstockings

Over ser du en virkelighetsnær konstruksjon av Lena og meg selv i en arbeidssituasjon førstkommende søndag, altså kvinnedagen! Good times! 

 

 

7 kommentarer

Hanne

03.mar.2009 kl.09:18

hey! jeg har jo røde strømper! får gå med de her i stedet...:/
oy, skal dere til barcelona! digg! var der da vi gikk på idefagskula. Bra sted, MASSE å se. hm..husker ikke så masse spisesteder, annet enn Attic, og der var det bra. Ellers så er det masse sånne gateunderholdere som dere kan ta masse kule bilder av. Også må dere sjekke ut gaudi såklart, nasjonalhelten, er han som har designet la sagrada famila, den kirken som aldri blir ferdig. den er SVÆR! God tur=)

Lena

03.mar.2009 kl.09:39

Jeg har ikke røde strømper.. Shit!

Lasse Endresen Olsen

03.mar.2009 kl.12:01

lol. alle har jo røde strømper da...

Christine Wendelblogg

03.mar.2009 kl.12:05

Hanne: Bra med tips om Barcelona, vet i grunnen ikke så mye annet enn den OL-sangen med hun tykke damen som skriker Baaaaaarccccellloooooonaaa(operastyle), Gaudi og det evige oppussingsobjektet som du nevnte.. Gleder meg!

Lena: Jeg har heller ikke, hadde faktisk mange da jeg var fjortis.. Får se på Gina Tricot, eller så kan Hanne sende sine med Fed Ex fra NZ. He he..

Therese

03.mar.2009 kl.13:23

Er tvilsom til om jeg klarer å fikse røde strømper, men skal se hva jeg får til...hehe..Uansett så stikker jeg innom å hilser på, da jeg skal en liten tur hjemover også denne helga :)

ChristineWendelBLOGG

03.mar.2009 kl.15:13

Yeah! Så bra Tessie! Nå ble jeg glad! :)

Cristin

03.mar.2009 kl.21:39

Hei!
Ska vi lägga till varandra på bloglovin? (om du har det, bloglovin.com)
Skulle tycka det var kul om norska tjejer läste min blogg (jag själv är halvnorsk)
Jag liker å läse norske blogger (:
Om du vill lägga till så kan du skirva en kommentar i ett av mina inlägg och säga att du lagt till mig,
Så lägger jag till dig så fort jag ser det (:
Jag har en Google Translator ifall du skulle tycka det är svårt att lese svensk text.
Ha det supert!
Hilsen
Cristin
ccristin.blogg.se

Skriv en ny kommentar

hits