Whooooo.. Living on a prayer!

Dette har vært den beste søndagen på lenge.. Etter litt besøk i går, endel øl, mye mer guitar hero, en natt hvor jeg drømte at jeg var med i 2. verdenskrig og ble jaktet på og torturert hele tiden, har dagen i dag vært superchill.. Bortsett fra at jeg har vært flink å trena, så har jeg bare tusla rundt i leiligheten, spist og sett film.. Nice.. 

Skulle egentlig på Idefag i dag. Lena og jeg hadde nemlig en flott plan om å lage afro på Lasse. Og så skulle Lena tatt bilder i studio og brukt de til oppgave.. Men grunnet noen misforståelser endte det hele opp med at jeg har mekka afro på Lasse i dag uten noen spesiell grunn... Ha ha ha.. Utrolig hva den karen lar meg gjøre. Og ja, alle spente lesere. Jeg har dokumentert det hele. Eller det vil si, jeg ville ikke dokumentere selve prosessen av at han satt med hue fullt av aluminiumsknotter, innsausa i styling-mousse og hårspray. Kan rapportere at det så temmelig spaceman møter nittitalls hip-hop ut.

Nå derimot ser han ut som en sær, stoned, keramikklærer som liker å filosofere over hvorfor jorda er rund og ikke flat som en pannekake. Hot!

afrolasse

Skal ut en tur nå og Lasse vil dessverre forkle seg som en helt vanlig gutt. Vel vel.. Vi får vel se om ikke krøllene er sterke nok til å vippe capsen av hue hans og dra hetta av med det samme. He he.. 

jannickebriller

Prøvde Jannicke sine briller, heftig styrke på de ja.. Glad jeg har tatt laseroperasjon jeg! :) Kule briller da!

5 kommentarer

Øyvind

02.feb.2009 kl.00:49

Jeg håper Lasse beholder den stilen der :D

Therese

02.feb.2009 kl.08:31

Dette kledde du Lasse :)

MikaelNilsen

02.feb.2009 kl.09:55

Fy faen.. det der er ikke riktig..!

Lena

02.feb.2009 kl.10:24

fantastisk fin! salong/foto-studio neste?

Hanne

02.feb.2009 kl.10:45

Med minner om i fjor, så tror jeg egentlig Lasse liker å være krølltopp:P
Hehehe, godt å høre at du også drømmer om skumle saker! ;P
Jeg drømte ikke noe, og spilte ikke guitarhero :( Jeg vil også!! Men jeg spilte buzz (hollywood greie) for første gang og tapte hver runde:P Jeg ledet i alle fall en stund da jeg hadde valgt jude law spørsmål!

Skriv en ny kommentar

hits