Dreaming of Miami

I det slafse-været som er nå om dagen må jeg innrømme at jeg drømmer meg litt tilbake til varme pastellfargede Miami. Kanskje jeg må dra med meg Lassebasse og flytte dit. Hadde vært lovely. Jeg kan jobbe på Urban Outfitters og Lasse kan bli Ami James nye lærling i Love Hate Tattoos. He he.. 

Henrik, Marthe og jeg prøvde faktisk å lete etter Miami Ink sjappa. Men på veien ble vi distrahert av litt andre ting, som at Marthe hadde fuglebæsj på armen og ikke merket det. Fikk jo helt panikk jo, jeg skulle bare si det på en beroligende måte at hun måtte slappe helt av.. og så pekte jeg på armen hennes.. ha ha.. 

Så på vei til cruise skipet i taxi snakket vi om at Miami Ink sikkert ikke finnes og at det er sikkert bare spillt inn i en bunkers i Hollywood. I det øyeblikket hører vi et voldsomt bråk av en motorsykkel, og jaggu er det ikke selveste Ami James som kjører den. Oh my God! Starstrucked som jeg ble dro jeg kameraet opp av veska og fikk knipset noen ekstremt dårlige bilder av han. Ha ha.. 

mg3087mg3078

Miami in my heart!

mg2831

mg2870

mg2745

mg2741

3 kommentarer

Marthe

22.jan.2009 kl.20:25

haha, jeg savner Miami, massemasse nå! Våt på føttene konstant..
Foresten likte jeg den nye headeren din:) Great stuff, hvis du skjønner.

Christine

23.jan.2009 kl.00:10

He he.. Savner det veldig! Skulle satt mer pris på varmen mens vi hadde'n.. Men men, takk for at jeg fikk snoke etter fine ting på rommet ditt mens du var på skolen.. he he.. Kan sende deg bildene! :)

Renate

05.feb.2009 kl.15:20

Åh, jeg vil til Miami!

Skriv en ny kommentar

hits