Cherry! Nissan Cherry!

Jeg har FÅTT en bil! Jøye meg, jeg visste ikke at det i det hele tatt var mulig å bare få en bil rett i fanget. Men joda, pappa sin gamle tante syntes det var så mye styr med den trofaste lille bilen sin. Dermed bestemte hun får å gi den til pappaen min, og han bestemte seg for å gi den videre til meg! Hurra! Jeg er glad!

nissanlove

Skjønnheten er en Nissan Cherry. 84-modell. Det er jo like gammelt som meg det, passer i grunnen bra. Bortsett fra at alle kaller den gammel, noe den muligens er i bilverden. Men i menneskeverden synes jeg 24 år er reine ungloppa!

Bilen er jaggu snart veteran. Skikkelig koselig å kjøre i den, føler meg veldig retro der jeg sitter med verken cd spiller eller kassett-spiller, men en nydelig radio som velger selv når den vil plukke opp radiosignaler. I stad hørte jeg litt på p1 og plutselig ble den forvandlet til p3. (Ikke at jeg gråt så voldsomt av det!)..og vips ble det bare sus. (Da gråt jeg)

mg4509 mg4514

Kan virkelig ikke tro at den har holdt seg så godt som den har. Men det sier vel noe at den aldri har har bukt vinterdekk før. Overført i menneskeform: som om jeg aldri hadde hatt på vintersko eller noen gang beveget meg ut i annet føre enn knusktørr asfalt. Dessuten har den bare gått 35800-something km. Det er latterlig lite på 24 år. Håper jeg har gått lenger enn det i mitt liv.. 

mg4507

Så nå kommer Lasse snart hjem for å se på vidunderet. Har blitt veldig glad i bilen allerede og håper han føler det samme. Om han får plass til de lange beina sine i førersetet. Må vel utpå en liten test-tur senere i kveld. Yeah!! Pump up the radio!! He he..

Til alle dere som fikk lyst til å dirke opp bilen og stjele den fra meg nå. GLEM DET! Det er installert high tech alarmsystem som roper på moren din om du prøver å bryte deg inn! 

alarmbuster

Tuuuuusen takk til Tante Astrid som ikke ville ha den lille bilen lenger. Og tuuuuusen tuuusen takk til pappen min som gav bilen til meg! Du er snill! :)

2 kommentarer

Hanne

09.jan.2009 kl.16:01

Oi, heldig.
hehehe fin alarm=) hører for meg at det er veldig tysk. bosj aotå alàrm.
Gratulerer med kirsebær!

henke

10.jan.2009 kl.12:22

trenger bilder fra ferie på facebook snart.... do it da vel?

Skriv en ny kommentar

hits